Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ελλάδα

Με ομιλία της Φώφης Γεννηματά ολοκληρώνεται το μεσημέρι το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Γεννηματά

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά μιλάει στο ξεκίνημα του συνέδριου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με την ομιλία της Φώφης Γεννηματά ολοκληρώνονται το μεσημέρι οι εργασίες του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η ομιλία της κ. Γεννηματά είναι προγραμματισμένη για τις 2μ.μ. Νωρίτερα, στις 12 το μεσημέρι, θα μιλήσει ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης. Ο κ. Ραγκούσης την Παρασκευή, αφού άκουσε την ομιλία της κ. Γεννηματά, γνωστοποίησε μέσω facebook ότι ανταποκρίνεται στην πρόσκληση της να παραστεί και να μιλήσει στο Συνέδριο. Μετά από αυτό η Κίνηση “Ωρα Αποφάσεων” ανακοίνωσε ότι χωρίζουν οι δρόμοι τους με τον κ. Ραγκούση.

Από το πρωί άρχισαν οι τοποθετήσεις συνέδρων και στο τέλος αναμένεται να εγκριθούν ο οδικός χάρτης μέχρι την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς και το πρόγραμμα “Ελλάδα”, με τις προτάσεις για την ανάπτυξη της χώρας μετά τα μνημόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Πόρτα» Γεννηματά σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ: «Ο Τσίπρας πρόδωσε τους προοδευτικούς πολίτες»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τσίπρας καλύπτει τον Πολάκη: «Οι αστοιχείωτοι ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μοσκοβισί: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να θεωρείται λαϊκίστικο κόμμα-Έχει κάνει σκληρές επιλογές