Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Όλη η Λάρισα αποχαιρέτησε τη Μυρτώ που επιστρέφει στο σπίτι της

μυρτώ παπαδομιχελάκη

Η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη που είχε κακοποιηθεί το 2012 στη Νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου και βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας στη Λάρισα, επιστρέφει στο σπίτι της.

Σε ειδική τελετή τιμήθηκε η Μυρτώ στο Κέντρο Αποκατάστασης Animus στη Λάρισα, όπου   βγήκε νικήτρια, μετά από τρία χρόνια επώδυνης αποθεραπείας, ενώ ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης της χάρισε ένα συμβολικό δώρο.

Οι γιατροί της Μυρτούς έκριναν ότι μπορεί να μεταφερθεί στο σπίτι της προκειμένου να ζήσει και πάλι σε οικείο περιβάλλον. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει την πλήρη ανάρρωσή της, καθώς ακόμη δεν κινείται, ούτε τρώει μόνη της.

Τον Ιούλιο του 2012, η 15χρονη τότε Μυρτώ, είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και υποστεί βαριά χτυπήματα, στην περιοχή της παραλίας της Νέας Χρυσής Ακτής στην Πάρο από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακά. Η κοπέλα προσκομίστηκε σε νοσοκομείο της Αττικής, ενώ πέντε μήνες αργότερα μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στις ΗΠΑ. Η Μυρτώ επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου υποβλήθηκε σε επεμβάσεις. Έκτοτε, ο αγώνας της Μυρτούς συνεχίζεται στο κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκαριστική ομοιότητα: Η προειδοποίηση στο Facebook που θυμίζει την υπόθεση βιασμού στη Δάφνη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «παίζει» θύμα ο 52χρονος που φέρεται να βίαζε την 22χρονη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον βιασμό της 22χρονης στη Δάφνη