Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Αλέξης Τσίπρας: Δεν νομίζω πως θα χρειαστεί έκτακτη σύνοδος κορυφής

Μαξίμου

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας

Αισιόδοξος εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε δηλώσει νωρίτερα, παρουσία του Ντόναλντ Τουσκ, πως θα επιθυμούσε μια έκτακτη σύνοδο κορυφής σε περίπτωση που δεν προχωρούσε το θέμα της τεχνικής συμφωνίας μέχρι το Πάσχα.

Προσερχόμενος στο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του ο ΣΕΤΕ, ο κ. Τσίπρας απάντησε σε σχετική ερώτηση της ΕΡΤ αναφορικά με το αν εκτιμά πως θα χρειαστεί να πραγματοποιηθεί τελικά αυτή η σύνοδος.  «Νομίζω πως όχι» ήταν η λακωνική απάντηση του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άλλωστε, στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης βρίσκεται ήδη μια συμβιβαστική πρόταση αναφορικά με το θέμα της χρονικής εφαρμογής των νέων μέτρων, που θα επιτρέψει την έλευση των εκπροσώπων των θεσμών στην Αθήνα αμέσως μετά το Eurogroup της Παρασκευής, προκειμένου να κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες η τεχνική συμφωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνάντηση Σόιμπλε – Ντάισελμπλουμ στο Βερολίνο μια μέρα πριν το Eurogroup, με την Ελλάδα στο «τραπέζι»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας σε Τουσκ: Να συγκληθεί έκτακτη Σύνοδος Κορυφής αν δεν υπάρξει λύση στο Eurogroup

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αισιόδοξη ξανά η κυβέρνηση για επιστροφή των θεσμών – Ποια η συμβιβαστική λύση που προτείνει