Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ο πάπας Φραγκίσκος ευχαρίστησε τον Αλ. Τσίπρα για όσα έχει κάνει για τους φτωχούς

Τις ευχαριστίες του Πάπα Φραγκίσκου «για όλα όσα έχει κάνει για τους κοινωνικά αδύναμους και τους φτωχούς» έλαβε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη σύντομη συνάντησή τους το βράδυ της Παρασκευής στο Βατικανό.

Ο Πάπας, στη σύντομη συνομιλία που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό αναφέρθηκε στον αγώνα που κάνει ο ίδιος και η κυβέρνηση για την κοινωνική δικαιοσύνη, ενώ τον ευχαρίστησε για όσα έχει κάνει για τους κοινωνικά αδύναμους και τους φτωχούς, για τον αγώνα που δίνει για την κοινωνική δικαιοσύνη αλλά και για την στάση της Ελλάδας στο προσφυγικό ζήτημα.

Ο Πάπας Φραγκίσκος δέχτηκε απόψε στην έδρα της Καθολικής Εκκλησίας όλους του ηγέτες των χωρών μελών της ΕΕ που βρίσκονται για την αυριανή σύνοδο για τα 60 χρόνια από τη Διακήρυξη της Ρώμης και είχε με όλους σύντομες συναντήσεις και συνομιλίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ακόμα μια προειδοποίηση: Μετά την Citi και την Barclays και η HSBC «χαμηλώνει τον πήχη» για την Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Χρυσόγονος: Αν δεν κλείσει η αξιολόγηση μέχρι τον Ιούνιο θα πάμε σε στάση πληρωμών

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη Ράικου: Παραίτηση βόμβα της εισαγγελέως Διαφθοράς με πύρινες καταγγελίες για παράκεντρα εξουσίας που θέλουν να εμποδίζουν τις έρευνες της