• Top Stories

    Ο Δ. Καμμένος απολογείται ξανά για τα υβριστικά σχόλια του (pics)

    Δημήτρης Καμμένος


    Ουκ ολίγες ήταν οι αντιδράσεις για την εκλογή του Δημήτρη Καμμένου ως αντιπρόεδρος της Βουλής, αφού αρκετοί είναι αυτοί που δεν έχουν ξεχάσει τα υβριστικά σχόλια του για την Αριστερά αλλά και τους ομοφυλόφιλους και τους Εβραίους:

    Όμως, ο ίδιος, θέλησε να απολογηθεί για όλα αυτά:

    Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δύο χρόνια και συγκεκριμένα στις 23 Σεπτεμβρίου του 2015, ως υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, είχε υποβάλλει την παραίτησή του, λόγω του χαμού που είχε προκληθεί τότε με τις αναρτήσεις του. Την θέση του, είχε αναλάβει ο Παναγιώτης Σγουρίδης των ΑΝΕΛ.

    Τότε, ο κ. Καμμένος είχε πει: «θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο ο συμφέρον της πατρίδας, την ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης και τιμώντας την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπό του». Εκτός αυτού, είχε προειδοποιήσει πως θα καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων, τονίζοντας ότι «πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει».

    Ο νέος αντιπρόεδρος της Βουλής, επέμενε ότι τα σχόλια αυτά, δεν τα έχει αναρτήσει ο ίδιος αλλά κάποιοι που παραβίασαν τον λογαριασμό του.

    Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος, είχε αναφέρει στα social media πως «μέχρι την απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεση αντισημιτικών ρατσιστικών αναρτήσεων, ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτησή του».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δεν σταματάει τις προκλήσεις ο Πολάκης (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Βαρουφάκη: Ο Τσίπρας γνώριζε και ήταν ικανοποιημένος με το σχέδιο παράλληλων πληρωμών

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζανακόπουλος: Αντιπερισπασμός και πολιτική ανοησία της ΝΔ να ζητά εξεταστική για το Noor1



    ΣΧΟΛΙΑ