Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ελλάδα

Νίκαια: 33χρονος παρίστανε τον εφοριακό για να αποσπάσει χρήματα – Αναζητούνται οι συνεργοί του

Γεωπονική

Φωτό αρχείου: Eurokinissi

Στη σύλληψη ενός 33χρονου ο οποίος μαζί με δύο συνεργούς του προσπαθούσε να αποσπάσει χρηματικά ποσά και τιμαλφή από ανυποψίαστους πολίτες στους οποίους παρουσιάζονταν ως εφοριακοί προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ στη Νίκαια.

Οι δύο συνεργοί του 33χρονου αναζητούνται, ενώ μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί τρείς περιπτώσεις στη Νίκαια και στην Αργυρούπολη, στις οποίες οι παθόντες αναγνώρισαν τον 33χρονο ως τον δράστη των σε βάρος τους εγκλημάτων.

Στις περιπτώσεις που τα θύματα αντιλαμβάνονταν την επικείμενη απάτη, οι δράστες με τη χρήση βίας, αφαιρούσαν κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.

Ο 33χρονος δράστης εντοπίστηκε στη Νίκαια από τους αστυνομικούς να επιτηρεί εξωτερικά οικία, στην οποία είχαν εισέλθει οι δύο συνεργοί του, οι οποίοι προσποιούμενοι τους λογιστές επιχείρησαν να αποσπάσουν χρήματα από 76χρονη.

Επειδή η παθούσα δεν μπορούσε να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό που της ζητούσαν, με τη χρήση βίας τής αφαίρεσαν κοσμήματα.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απίστευτο: Ο Νίκος Τόσκας κατηγορεί τον Δήμαρχο Κυθήρων για την καταστροφή του νησιού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με κουπόνια αντί για μισθό αμείβονταν εργαζόμενοι στο κρατικό Αεροδρόμιο Ηρακλείου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ: Ο Τόσκας να δώσει εξηγήσεις στους κατοίκους των Κυθήρων