Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Νέος συναγερμός στο Μεξικό από σεισμό 6,2R – Ήχησαν οι σειρήνες

Σεισμός στην Ζαχάρω

Σεισμός στην Ζαχάρω

Νέος σεισμός σημειώθηκε στο Μεξικό, όπου και ήχησαν οι σειρήνες, σύμφωνα με δηλώσεις αυτοπτών μαρτύρων στο πρακτορείο Reuters.

Ο σεισμός είχε μέγεθος 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και επίκεντρο 12 μίλια νοτιοανατολικά της πολιτείας Οαχάκα, ανακοίνωσε η Γεωλογική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειώς της Αμερικής (USGS).

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς, τραυματίες ή υλικές ζημιές.

Ισχυρότατη δόνηση 7,4R που σημειώθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου στο Μεξικό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους περί τους 250 ανθρώπους.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Πόλης του Μεξικού Μιγκέλ Άνχελ Μανσέρα, πέραν των δεκάδων κτιρίων που κατέρρευσαν στον σεισμό των 7,4 ρίχτερ, σημειώθηκαν επίσης πολλές διαρροές αερίου και πυρκαγιές. Η δόνηση σημειώθηκε ακριβώς την ημέρα που συμπληρώθηκε η 32η επέτειος από τον σεισμό του 1985, ο οποίος είχε στοιχίσει τη ζωή 10.000 και πλέον πολιτών.

Ο σεισμός ήταν ο δεύτερος που συγκλόνισε το Μεξικό μέσα στον Σεπτέμβριο. Μία δόνηση 8,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που έπληξε νότιες Πολιτείες την 7η Σεπτεμβρίου στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 98 ανθρώπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με 320 χλμ./ώρα έτρεχε η Πόρσε του Γιώργου Βακάκη – Τι αναφέρει η έκθεση πραγματογνωμοσύνης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Γιγάντιο παγόβουνο 6.000 τετ. χιλιομέτρων ξεκίνησε να κινείται προς τον Ατλαντικό Ωκεανό

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κυκλώνας Μαρία: Αντιμέτωποι με τις πλημμύρες οι κάτοικοι του Πουέρτο Ρίκο – Έσπασαν τα φράγματα