Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Νέες απειλές της Βόρειας Κορέας προς τις ΗΠΑ: Θα βυθίσουμε τα πλοία σας με ένα χτύπημα

Κιμ Γιονγκ Ουν

Νέες απειλές κατά των Ηνωμένων Πολιτειών στέλνει η Βόρεια Κορέα, προειδοποιώντας τα αμερικανικά στρατιωτικά πλοία που πλησιάζουν στην περιοχή με χτύπημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Rodong Sinmun της Νότιας Κορέας η κυβέρνηση του Κιμ Γιονγκ Ουν προειδοποίησε τις ΗΠΑ πως  μπορεί με μόνο ένα χτύπημα να βυθίσει τα στρατιωτικά πλοία των ΗΠΑ. Τα πλοία αναμένεται να φτάσουν τις επόμενες μέρες, μετά από εντολή Τραμπ για να δείξει στην Βόρεια Κορέα ότι “τελειώνει η υπομονή του” σχετικά με της πυρηνικές φιλοδοξίας της Βόρειας Κορέας.

“Οι στρατιωτικές μας δυνάμεις είναι πανέτοιμες να βυθίσουν τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα με μόνο ένα χτύπημα”, ανέφερε βορειοκορεατική πηγή στην εφημερίδα και τόνισε πως η επίθεση αυτού που αποκαλούμε “βρωμερό ζώο” είναι “μία καλή ευκαιρία για να δείξουμε την στρατιωτική μας δύναμη”.

Η κρατική εφημερίδα Minju Joson υποστήριξε ότι τα χτυπήματα της Βόρειας Κορέας θα είναι τόσο δυνατά ώστε να μην φύγουν οι εχθροί και να μην ξαναγυρίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλλαγές στην ηγεσία του γερμανικού ξενοφοβικού AfD, μετά τη ντροπιαστική ήττα της Πέτρι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Deutsche Welle: Η Ελλάδα θέλει τα νέα μέτρα να έχουν ψηφιστεί έως τις 15 Μαΐου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γαλλικές εκλογές: Οι Βέλγοι έδωσαν το πρώτο exit poll! Ποιους βλέπουν νικητές απόψε