Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΝΔ: «Συνεχές το καταστροφικό έργο της κυβέρνησης στον τομέα της Παιδείας»

Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας

Καυστικά χαρακτηρίζει η ΝΔ το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, το οποίο αφορά την ανώτατη εκπαίδευση. «Νομοθέτημα που επιφέρει καίρια πλήγματα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση», το χαρακτηρίζει.

Μάλιστα, το κόμμα, δεν σταματά εκεί την επίθεση αφού μιλάει για συνεχές καταστροφικό έργο της κυβέρνησης στον τομέα της Παιδείας.

Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως σε δήλωσή της κάνει λόγο για «συγκεντρωτισμό, εσωστρέφεια και οπισθοδρόμηση» επισημαίνοντας πως είναι ένα νομοθέτημα, το οποίο, ενδεικτικά, όπως τονίζει:

 Η κ. Κεραμέως τονίζει πως η ΝΔ θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις ώστε να αποτραπεί η οπισθοδρόμηση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

«Οραματιζόμαστε αυτόνομα και εξωστρεφή Ιδρύματα, με αποτελεσματικές δομές και διαδικασίες, με εγγυήσεις διαφάνειας και λογοδοσίας, που θα συναγωνίζονται επάξια τα καλύτερα διεθνώς. Οραματιζόμαστε την Ελλάδα περιφερειακό κέντρο ανώτατης εκπαίδευσης» τονίζει χαρακτηριστικά.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέο θρίλερ στον Άλιμο – Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα στη θάλασσα, η δεύτερη μέσα σε 24 ώρες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο 85χρονος από τη Θεσσαλονίκη που ασελγούσε σε 14χρονο – Στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του