Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΝΔ για συνέντευξη Σαββίδη: «Το μέλλον της Ελλάδας θα το αποφασίσει ο λαός και όχι οι διαπλεκόμενοι ολιγάρχες»

Μητσοτάκης Νέα Δημοκρατία ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

«Το μέλλον της χώρας θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός και όχι οι διαπλεκόμενοι ολιγάρχες». Με την παραπάνω φράση σχολιάζει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης στο protothema.gr και στην οποία μίλησε με σκληρά λόγια για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Η συνέντευξη του κ. Σαββίδη είναι αποκαλυπτική της διαπλοκής που επεκτείνεται με προκλητικό τρόπο, με ευθύνη της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου. Δεν είναι στοιχείο Δημοκρατίας, διαφάνειας και δικαιοσύνης οι σκανδαλώδεις χαριστικές τροπολογίες στη Βουλή. Δεν είναι δείγμα πλουραλισμού, τα τηλεοπτικά κανάλια με στελέχη των ΑΝΕΛ, αυτών που ομολογούσαν ότι είναι “λαγοί” στον ακυρωμένο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών. Το μέλλον της χώρας θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός και όχι οι διαπλεκόμενοι ολιγάρχες. Ας μην προκαλούν την αξιοπρέπεια και τη δημοκρατική συνείδηση των Ελλήνων» αναφέρει το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκλεισε η επώδυνη συμφωνία: Μεγάλες περικοπές σε συντάξεις – Στα 5.681 το αφορολόγητο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μοσκοβισί: «Πολύ θετική εξέλιξη για την Ελλάδα η συμφωνία στην Αθήνα»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βόμβα από τον εκπρόσωπο του Σόιμπλε: Η δεύτερη αξιολόγηση δεν έχει ολοκληρωθεί