Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΝΔ: «Αστείο ο Τσίπρας να φορά το κοστούμι του πρωθυπουργού»

κυριακος μητσοτακης

Κυριάκος Μητσοτάκης. Αρχηγός ΝΔ

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ΝΔ, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό πως στη συνέντευξη Τύπου δεν έδωσε καμία απάντηση στα πραγματικά ερωτήματα των πολιτών.

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης o πρωθυπουργός «απέδειξε με το θράσος του ότι είναι αστείο να φοράει το κοστούμι σοβαρού πρωθυπουργού».

«Καμία απάντηση δεν έδωσε ο κ. Τσίπρας στα πραγματικά ερωτήματα των Ελλήνων. Ειδικά για τα 100 δις που φόρτωσε στους πολίτες, τους νέους φόρους και τις περικοπές των συντάξεων, τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, τα capital controls, τις ομαδικές απολύσεις, τη γενιά των 360 ευρώ, τη μείωση του αφορολόγητου, τις εξοντωτικές ασφαλιστικές εισφορές, τα τεράστια χρέη του Κράτους στους ιδιώτες, την κατάργηση των κοινωνικών επιδομάτων, την έλλειψη συνθηκών ασφάλειας των πολιτών, την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας, τη διαπλοκή, τις συζητήσεις του Υπουργού Άμυνας με ισοβίτη για ναρκωτικά, και τέλος, τις Πανελλήνιες εξετάσεις που θα καταργούσε. Για μια ακόμη φορά ο κ. Τσίπρας απέδειξε με το θράσος του ότι είναι αστείο να φοράει το κοστούμι σοβαρού πρωθυπουργού», επεσήμανε, σε ανακοίνωση, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΔΕΘ: Πιτσιόρλας – «Πιστεύουμε στην παραγωγή, όχι στη θεωρία της Ψωροκώσταινας»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ξέχασε» τις παλιές δεσμεύσεις – Υποσχέθηκε νέες παροχές από το 2019 (video)

MH ΧΑΣΕΤΕ: Κατρούγκαλος: Η επίσκεψη Μακρόν δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα