Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Μόλις μία μέρα στον ΟΑΣΘ ο «κόκκινος» Ντίμης – Ήταν ήδη και στο Δ.Σ. του Λαϊκού Νοσοκομείου!

argiropoulos

Την παραίτησή του από τη θέση του στην νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ υπέβαλε ο Ντίμης Αργυρόπουλος, στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και φωτογράφος, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Ο Ντίμης Αργυρόπουλος είχε μόλις διοριστεί ως μέλος της διοίκησης της ΑΣΥΘ «Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης Α.Ε.», της εταιρείας που θα συσταθεί, ώστε να γίνει ο νέος ΟΑΣΘ.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, εξηγεί τους λόγους που παραιτήθηκε:

Οι τοποθετήσεις στελεχών των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων ή συγγενών υπουργών έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από την αντιπολίτευση. Εξάλλου, η τοποθέτηση του Στέλιου Παππά, πατέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, στάθηκε η αφορμή να ξεσπάσει «πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

«Πυρά» συγκεντρώνει και το πρόσωπο της Όλγας Γιάννη, επίσης στελέχους των ΑΝΕΛ, που διορίστηκε στη νέα διοίκηση.

Ο Ντίμης Αργυρόπουλος είναι ο φωτογράφος, ο οποίος προ τετραετίας είχε προκαλέσει το κοινό αίσθημα, καθώς είχε ζητήσει από τους επίδοξους τρομοκράτες να «φυτέψουν μια σφαίρα» στον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Ωστόσο, αργότερα, σε δήλωση μεταμέλειας, είχε αναφέρει: «Ήταν λάθος μου. Επιπολαιότητά μου. Ήταν ένα σχόλιο της στιγμής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια στο Γαλάτσι: Νιγηριανός απειλούσε να σκοτώσει το παιδί του μέσα στο αστυνομικό τμήμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις κατασχέσεις – Αναγκαστικά μέτρα και για οφειλές κάτω των 500 ευρώ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να ολοκληρώσει ούτε καν αυτά που τώρα εξαγγέλλει