Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Μαξίμου: Η απάντηση στον Μητσοτάκη για το δώρο στον Τσίπρα (pics)

Τσίπρας

Αλέξης Τσίπρας, πρωθυπουργός της Ελλάδας

Δεν άργησε να απαντήσει το Μέγαρο Μαξίμου στις… ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Αλέξη Τσίπρα για τα γενέθλιά του αλλά και το δώρο που αναμένεται να του κάνει:

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει την κατανόηση και την συμπαράστασή μας για την επιλογή του να πει τον πόνο του στον κ. Πορτοσάλτε. Μπορούμε να του προτείνουμε και αστυνομικά μυθιστορήματα για την παραλία. Μπορεί να του φανούν πιο χρήσιμα από τον Αρκά», ήταν το non paper που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Φαίνεται λοιπόν πως ακόμα και στις ευχάριστες στιγμές των πολιτικών, οι μεταξύ τους κόντρες, δεν λείπουν.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχήθηκε μέσω του ΣΚΑΪ και του Άρη Πορτοσάλτε στον πρωθυπουργό για τα γενέθλιά του, αποκαλύπτωντας μάλιστα το δώρο που προτίθεται να του κάνει. Μία κορνίζα με τη γελοιογραφία του Αρκά, που θα γράφει: «είμαι ψεύτης αλλά ορκίζομαι ότι δεν είμαι κλέφτης, με πιστεύετε;».


Αφορμή για αυτό, αποτέλεσε η πρόσφατη συνέντευξη του κ. Τσίπρα, όπου μεταξύ άλλων, είπε πως «Αν βγεις στο δρόμο και ρωτήσεις για την κυβέρνηση, πολλοί θα πουν “ψεύτες”, αλλά κανένας δεν θα πει ότι είμαστε διεφθαρμένοι ή άτιμοι», με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην το αφήνει ασχολίαστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γενέθλια Τσίπρα σήμερα – Tι δώρο θα του κάνει ο Μητσοτάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυριάκος Μητσοτάκης: Έτσι θα παίξει man-to-man τον Τσίπρα όλο το καλοκαίρι

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Βέλη Μητσοτάκη στην κυβέρνηση: Κάνατε την αστυνομία ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα