Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

«Μαφιόζικο χτύπημα» η νέα επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη λέει ο ΣΥΡΙΖΑ – Καταδίκη από ΝΔ

Φλαμπουράρης

Αλέκος Φλαμπουράρης

Για «μαφιόζικο χτύπημα» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το νέο χτύπημα εναντίον του σπιτιού του υπουργού Επικρατείας, κ. Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια.

Η πολλοστή επίθεση στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας ,Αλέκου Φλαμπουράρη αποδεικνύει την εμμονή σκοτεινών κύκλων, εναντίον του προσώπου του, τονίζει σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ώρα της επίθεσης, μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας, σε σημείο όπου από τύχη δεν υπήρχαν περαστικοί, προσιδιάζει σε αδίσταχτους ανθρώπους του υποκόσμου. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η κυβέρνηση πρόκειται να φοβηθούν από τέτοια μαφιόζικα χτυπήματα», προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΝΔ: Ο Τόσκας να βάλει τέλος σε αυτή τη νοσηρή κατάσταση

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την επίθεση στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας κ. Α. Φλαμπουράρη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη νέα επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη.

Καλούμε την Κυβέρνηση και τον κατ’ ευφημισμό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να βάλουν τέλος σε αυτήν την νοσηρή κατάσταση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ν. Τόσκας: Δώσαμε εντολή στην Αστυνομία να γυρίσει πίσω στη Βουλή τα μέλη του Ρουβίκωνα επειδή δεν ήταν βίαιοι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Φλαμπουράρη