• Πολιτική

    Λύθηκε το μυστήριο του Τριγώνου των Βερμούδων – Τι αποκαλύπτει επιστήμονας


    Την απάντηση στο αίνιγμα που κρύβει η περιοχή στο «Τρίγωνο των Βερμούδων» και προκαλεί ανεξήγητες εξαφανίσεις πλοίων και αεροπλάνων έρχεται να δώσει, έπειτα από 70 χρόνια μυστηρίου, Αυστραλός επιστήμονας.

    Ύστερα, από ανάλυση και έρευνα χρόνων, ο Καρλ Κρουσελίντσκι κατέληξε σε φυσικά αίτια, αποκλείοντας τους εξωγήινους.

    «Όχι, δεν πρόκειται για εξωγήινους ή για την ενέργεια που άφησε πίσω της η καταβύθιση της μυθικής Ατλαντίδας. Γιατί συμβαίνουν οι συντριβές και οι εξαφανίσεις αεροπλάνων και πλοίων; Όλα έχουν μία λογική εξήγηση. Μπορούμε να επικαλεστούμε ανθρώπινο λάθος, μπορούμε να μιλήσουμε για ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλά σίγουρα, θα πρέπει να αποκλείσουμε όλα τα παραπάνω ευφάνταστα σενάρια», δήλωσε ο Καρλ Κρουσελίντσκι.

    Ο Αυστραλός επιστήμονας ανέλυσε για πολλά χρόνια τα φαινόμενα στο τρίγωνο μεταξύ Βερμούδων, Φλόριντα και Πουέρτο Ρίκο, ανακαλύπτοντας το εξής «μεγάλο μυστικό»:

    «Είναι ένα σημείο απ’ όπου η κίνηση των πλοίων είναι πολύ συχνή, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη στον κόσμο. Είναι ο ανοιχτός ωκεανός, μίας τεράστιας υδάτινης έκτασης, σε μία περιοχή που συγκεντρώνει ακραία καιρικά φαινόμενα και καταιγίδες που όντως μπορούν να “τρελάνουν” τις πυξίδες και να προκαλέσουν βλάβη στα όργανα με τον ηλεκτρισμό και τον μαγνητισμό τους. Αν κάποιος κάνει τη σύγκριση του αριθμού των ναυαγίων, με τη συχνότητα διέλευσης των πλοίων, θα διαπιστώσει ότι πρόκειται για πολύ συνηθισμένα στατιστικά».

    «Ο αριθμός των ναυαγίων και των απωλειών στις Βερμούδες, είναι ο ίδιος με τον υπόλοιπο κόσμο», συμπληρώνει ο Καρλ Κρουσελίντσκι, ο οποίος κατέχει μία έδρα στο πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Chevrolet Corvette: Η Αμερική προσκυνά τη ντίβα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Alyssa Milano «ρίχνει» το Instagram με σέξι σέλφι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η σοβαρή καταγγελία της μητέρας της Μυρτώς για τις θέσεις ΑμεΑ στο ΟΑΚΑ – Τι απαντά η ΑΕΚ



    ΣΧΟΛΙΑ