• Ελλάδα

    Λεβέντης: Ο Τσίπρας θα υπογράψει τα μέτρα για να κλείσει η αξιολόγηση αλλά θα τα υλοποιήσει η επόμενη κυβέρνηση

    • NewsRoom
    Βασίλης Λεβέντης


    «Ελπίζω η διαπραγμάτευση να κλείσει τον Μάιο. Θα τα υπογράψει όλα ο Τσίπρας και θα κλείσει η διαπραγμάτευση. Θα υλοποιήσει τα μέτρα ωστόσο η επόμενη κυβέρνηση», δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

    Οο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, δεν δίστασε να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τους δραματικούς τόνους σημειώνοντας ότι «εάν δεν έρθουν επενδύσεις θα βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στο grexit».

    Σε αναφορά του για τον Γιάννη Στουρνάρα ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε πως «υπάρχει σχέδιο από την αντιπολίτευση να στέψουν πρωθυπουργό τον Γιάννη Στουρνάρα, φυσικά ως μεταβατικό πρωθυπουργό, προκειμένου να μην υπογράψει ο πρωθυπουργός της Αριστεράς τα σκληρά μέτρα. Αν τα υπογράψει ο Τσίπρας ή ο οποιοσδήποτε θα γίνει τότε σαν τον Γιώργο Παπανδρέου».

    Μάλιστα ο κ. Λεβέντης πρόσθεσε και ένα ακόμη σενάριο τονίζοντας πως «στο κόλπο αυτό είναι και ο Κώστας Καραμανλής».

    Μιλώντας για τον Κώστα Σημίτη ο κ. Λεβέντης σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» ανέφερε πως «θέλει να πάρει την εξουσία από την Φώφη Γεννηματά, άσχετα εάν κάνει παρέα με τους άλλους, τους εκσυγχρονιστές. Η Γεννηματά στην ουσία είναι χωρίς κόμμα». Την ίδια ώρα ο κ. Λεβέντης διευκρίνισε πως «ο κ. Σημίτης εδώ που τα λέμε είναι και αξιόλογος άνθρωπος, ωστόσο… έχει κάνει και σοβαρά εγκλήματα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Metropolitan-CVC Capital Partners: Οι μικρες λεπτομέρειες που έκλεισαν το deal

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Handelsblatt: Δεν ωφελούν την Αθήνα οι βολές στον Στουρνάρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βούτσης: Η καθυστέρηση οφείλεται στα νέα θέματα που μπήκαν στο τραπέζι



    ΣΧΟΛΙΑ