• Top Stories

    Η Κρήτη αποχαιρετά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (φωτό – βίντεο)

    Μητσοτάκης

    Ο πρώην Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης


    Σε σημείο αναφοράς  για όλη την Κρήτη, αλλά και την Ελλάδα, έχει μετατραπεί ο Ιερός Ναός Αγίας Μαγδαληνής στην Χαλέπα Χανίων όπου από χθες το βράδυ βρίσκεται η σορός του πρώην Πρωθυπουργού και επιτίμου Προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

    Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης πλήθος πολιτών πηγαίνει στον Ναό για να αποχαιρετήσει  τον Χανιώτη πολιτικό που άφησε το στίγμα του στην νεώτερη ιστορία της χώρας, γράφει το Flashnews.gr.

    Απλοί πολίτες συλλυπούνται τους συγγενείς  του Κωνταντίνου Μητσοτάκη, ενώ πολλοί από αυτούς φεύγουν με εμφανή την συγκίνηση και δακρυσμένα μάτια.

    Υπενθυμίζεται πως  το λαϊκό προσκύνημα θα διαρκέσει μέχρι την 1.30 μμ, θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και στην συνέχεια ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα μπορέσει  να «αναπαυθεί» δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο, Μαρίκα, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, στο Ακρωτήρι.

    Στα Χανιά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

    Το τελευταίο αντίο στον στενό φίλο του πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, λέει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που βρίσκεται στα Χανιά για την ταφή του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού όπως αναφέρει το cretapost.gr έφτασε λίγο μετά τη 1 στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαγδαληνής και αφού συλλυπήθηκε τα παιδιά και τα εγγόνια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη πλησίασε στο φέρετρο και αποχαιρέτησε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

    H ανάρτηση στο Facebook στις 11.30, με την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρετά τον πατέρα του:

    «Θα έρθει η ώρα που η γλυκιά σου ανάμνηση θα φέρει το χαμόγελο στα χείλη μας, πριν τρέξουν τα δάκρυα από τα μάτια μας. Αλλά όχι ακόμα. Σήμερα, ολόκληρη η Ελλάδα, και ιδιαίτερα η Κρήτη, στέκεται σιωπηλή και βουρκωμένη μπροστά σε έναν άνδρα σπουδαίο, που ξεκινάει το τελευταίο του ταξίδι.

    Όπως πάντα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι αφέντης της μοίρας του και καπετάνιος της ψυχής του. Και ας είναι ελαφρύ το χώμα της κρητικής γης που θα τον υποδεχθεί».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΣΕΒ: Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπηρέτησε με συνέπεια το όραμα για μια Ελλάδα ευρωπαϊκή και φιλελεύθερη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης «επέστρεψε» στην Κρήτη – Αύριο η ταφή του τέως πρωθυπουργού (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Στο γραφείο του στην Αραβαντινού βρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ