• Top Stories

    Κορυδαλλός: Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του κουρείου για τους πυροβολισμούς – Μαφιόζικο χτύπημα λέει η ΕΛΑΣ

    • NewsRoom


    Για το περιστατικό με την αδέσποτη σφαίρα στον Κορυδαλλό μίλησε ο 24χρονος Αρμένιος, ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου, στο οποίο έπεσαν οι πυροβολισμοί το βράδυ της Τρίτης που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά μία 29χρονη κοπέλα από αδέσποτη σφαίρα. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε κανέναν από τους δράστες της επίθεσης, ενώ την  ίδια ώρα η αστυνομία κάνει λόγο για μαφιόζικη επίθεση και επιχειρεί να λύσει το μυστήριο πίσω από αυτή.

    Στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών πάντως ο 24χρονος κουρέας επέμενε ότι πρώτη φορά έβλεπε τους δράστες, ότι η επίθεσή στο κατάστημά του επί της οδού Ταξιαρχών ήταν απρόκλητη και ότι δεν έχει ανοιχτές διαφορές με κανέναν.

    Το χρονικό της υπόθεσης

    Ο κουρέας στις 23:30 το βράδυ της Τρίτης καθόταν με φιλική του παρέα έξω από το κατάστημά του, όταν όπως υποστήριξε 8 με 10 άτομα που δεν είχε ξαναδεί ποτέ στη ζωή του ξεκίνησαν την επίθεση χτυπώντας τον και βρίζοντάς τον. Στην διαφυγή τους μάλιστα δύο από τους δράστες έβγαλαν όπλα και πυροβόλησαν εναντίον του κομμωτηρίου. Μια από τις σφαίρες όμως, η οποία προήλθε μάλιστα από ευθεία βολή, χτύπησε μία 29χρονη κοπέλα η οποία βρισκόταν με παρέα σε διπλανή καφετέρια. Αμέσως η 29χρονη μεταφέρθηκε στο «Αττικό» Νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ντοκουμέντο από τον Κορυδαλλό: Τι συνέβη λίγο μετά τους πυροβολισμούς (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυδαλλός: Έξι προσαγωγές για τον τραυματισμό γυναίκας από αδέσποτη σφαίρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κορυδαλλός: Συγκλονίζει η μαρτυρία της 29χρονης – Ξαφνικά ένιωσα ένα κάψιμο και κατάλαβα ότι αιμορραγώ



    ΣΧΟΛΙΑ