Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Κόντρα Καμμένου-ΝΔ για τις επιστολές των βουλευτών κατά της τροπολογίας για τη ΣΕΚΑΠ

Πάνος Καμμένος

Πάνος Καμμένος

Για «φαντασιώσεις» κατηγορούν τον αρχηγό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δώδεκα βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, έπειτα από όσα υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Καμμένος είχε κατηγορήσει τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας πως ψεύδεται όταν υποστηρίζει πως οι μόνοι που δεν έστειλαν επιστολή κατά την ψήφιση της τροπολογίας για την παραγραφή του προστίμου για λαθρεμπόριο στην ΣΕΚΑΠ, την οποία υπερψήφισαν μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, ήταν οι πρώην πρωθυπουργοί, κκ. Καραμανλής και Σαμαράς.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που δεν έστειλαν επιστολή ήταν 6, με τους άλλους 4 να είναι βουλευτές Θεσσαλονίκης.  Μάλιστα συνέχισε λέγοντας πως και οι υπόλοιπες επιστολές που παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία ήταν πλαστογραφημένες, μεταξύ των οποίων ήταν και αυτή της Ντόρας Μπακογιάννη.

Στην απάντησή τους οι βουλευτές Σ. Αναστασιάδης, Στ. Καλαφάτης, Θ. Καράογλου, Κ. Γκιουλέκας, Γ.Καρασμάνης, Γ. Κασαπίδης, Ντ. Μπακογιάννη, Χρ. Σταϊκούρας, Απ. Βεσυρόπουλος, Κ.Κοντογιώργος, Κ. Κουκοδήμος, Κ. Τζαβάρας εξαπολύουν, μέσω κοινής επιστολής, σφοδρή επίθεση στον κ. Καμμένο, κάνοντας λόγο για  μια ακόμα από τις «γνωστές φαντασιώσεις» του κ. Τσίπρα.

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας καταλήγουν πως σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ταχθεί κατά της τροπολογίας, που την χαρακτηρίζουν «φωτογραφική» και «χαριστική», ενώ καλούν τον κ. Καμμένο να μην ψάχνει για ανύπαρκτα εσωτερικά προβλήματα στη Νέα Δημοκρατία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γνώριζε ή όχι για το ρίσκο με το πρόστιμο της ΣΕΚΑΠ ο Ιβάν Σαββίδης το 2013;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιθανή συνάντηση Τσίπρα με Τραμπ κατά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βερολίνο στις 25 Μαΐου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αιχμηρή απάντηση της ΝΔ στο Μαξίμου: Σας πιάνει πανικός όταν μιλάει ο Μητσοτάκης