Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Η κυβέρνηση σχεδιάζει τη μονιμοποίηση 30.000 συμβασιούχων μέσω ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ

Την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους δανειστές περιμένουν στα υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, προκειμένου μέσω του ΑΣΕΠ να ξεκινήσουν να παίρνουν πρωτοβουλίες, για την εργασιακή αποκατάσταση χιλιάδων συμβασιούχων του Δημοσίου, περίπου 30.000 ατόμων.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το “Έθνος της Κυριακής”, η κυβέρνηση θέλει όλα τα κόμματα σύμφωνα με αυτό. Αν έρθει η συναίνεση, τότε σύντομα θα αναθέσουν στον ΑΣΕΠ την πιστοποίηση των συμβασιούχων, που θα κάνουν την σύμβασή τους αορίστου χρόνου.

Στο δημοσίευμα, αναφέρεται στην συνέχεια την τακτική αλλά και το σκεπτικό που θέλει να ακολουθήσει η κυβέρνηση. Οι πολλές ταχύτητες εργαζομένων είναι κάτι ανώφελο, αφού η σχέση τους με το αντικείμενό τους, είναι σχέση εργασίας αορίστου χρόνου. Παράλληλα, προειδοποιεί τους ΟΤΑ να μην παρεμβαίνουν στις ενέργειές τους, καθιστώντας τους ανήμπορους να κρίνουν το αν η ανανέωση των συμβάσεων είναι επιτρεπτή ή όχι.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μοσκοβισί: «Εφικτή η συμφωνία για την αξιολόγηση» (pic)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεφώνημα για βόμβα στο γαλλικό προξενείο της Νέας Υόρκης – Η διακοπή της ψηφοφορίας και ο έλεγχος

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γαλλία: Οι κάλπες άνοιξαν – Κρίνεται το μέλλον της Ευρώπης από τις γαλλικές εκλογές