• Πολιτική

    Και τρίτος νεκρός από την κακοκαιρία στη Μάνδρα

    • NewsRoom


    Και τρίτος νεκρός από την κακοκαιρία στη Μάνδρα.

    Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 65 ετών, ο οποίος βρέθηκε σε προαύλιο χώρο, στην οδό Λεωνίδα Στάμου.

    Εικόνες βιβλικής καταστροφής στη Νέα Πέραμο

    Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε τα ξημερώματα την Νέα Πέραμο και τα Μέγαρα. Πολλά σπίτια στην περιοχή πλημμύρισαν, δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και αυτοκίνητα παρασύρθηκαν.

    Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί, ενώ υπάρχουν και εγκλωβισμένοι οδηγοί. Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία ενός οδηγού που εγκλωβίστηκε στο φορτηγό του από τις 5:20 το πρωί, ενώ κινείτο στην περιοχή της Νέας Περάμου, όπου σημειώθηκε ισχυρή βροχόπτωση.

    Όπως δήλωσε πάντως η εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Σταυρούλα Μαλλίρη, κανενός πολίτη η ζωή δεν κινδύνεψε, αν και η Πυροσβεστική απευθύνει έκκληση στους οδηγούς, εάν έχουν τη δυνατότητα να μην κινούνται προς την περιοχή των Μεγάρων για τη δική τους ασφάλεια και τη διευκόλυνση των σωστικών συνεργείων, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

    Φωτογραφίες: Facebook /Ευα Μαρινάκη

    Σύμφωνα με την τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί από το 39ο χιλιόμετρο της Παλιάς Εθνικής Οδού, στην Νέα Πέραμο, ενώ προβλήματα παρουσιάζονται και στην νέα Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Κόρινθο, αφού στο 32ο χιλιόμετρο, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την δεξιά και την μεσαία λωρίδα, ενώ στο 33ο χιλιόμετρο και στο 34ο χιλιόμετρο διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα. Λόγω της βροχόπτωσης έκλεισε και η παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας- Θήβας, στο 2ο χιλιόμετρο, στην περιοχή Αγία Σωτήρα. Μέχρι πριν από λίγο συνεχιζόταν η έντονη βροχόπτωση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μεγάλος κατακλυσμός στον Πειραιά με 43 νεκρούς: Ξύπνησαν φαντάσματα από την καταιγίδα του 1896
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στη Σύμη – Σοκαριστικές εικόνες μία μέρα μετά τη σφοδρή κακοκαιρία
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σάκης Αρναούτογλου: Ο κυκλώνας Medicane ενδέχεται να χτυπήσει σύντομα την χώρα μας



    ΣΧΟΛΙΑ