• Πολιτική

    Κ. Μητσοτάκης για Αλ. Τσίπρα: «Με ενδιαφέρει πώς θα είναι η Ελλάδα του 2030, όχι πώς ήταν το 1980»

    • NewsRoom
    μητσοτάκης τσιπρας


    Τη δική του απάντηση δίνει μέσω Facebook για το άρθρο του  πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Ο κ. Τσίπρας επέλεξε την ημέρα της επετείου της ιδρύσεως του ΠΑΣΟΚ για να δημοσιεύσει ένα άρθρο για τον ιδρυτή του κόμματος, στο οποίο – σύμφωνα με την κριτική των προσώπων της Κεντροαριστεράς – επιχειρεί να καπηλευθεί την ιστορία του Ανδρέα Παπανδρέου και να παρουσιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ ως τον γνήσιο συνεχιστή του «παλαιού ΠΑΣΟΚ», δίνοντας τις δικές του εκδοχές για την άνοδο και την πτώση του κόμματος.

    Σχολιάζοντας ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει:

    «Ο κ. Τσίπρας στο παρελθόν έκανε την αγιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Τώρα του Ανδρέα Παπανδρέου. Ίσως του χρόνου κάνει του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Μονίμως ψαρεύει σε θολά νερά γυρνώντας στο παρελθόν γιατί εκείνος έχει υποσκάψει το παρόν και το μέλλον της χώρας», αναφέρει σε ανάρτηση του στο facebook, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας σημερινό άρθρο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

    «Δεν τον ακολουθούμε στη βουτιά στο χθες. Με ενδιαφέρει πως θα είναι η Ελλάδα του 2030, όχι πως ήταν η Ελλάδα του 1980. Και κάτι τελευταίο για όσους έχουν ιστορικές αναζητήσεις. Ο Μαρξ είχε μάλλον δίκιο όταν έλεγε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα…», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξεχείλιζε η οργή στο ΠΑΣΟΚ για την καπήλευση του Ανδρέα Παπανδρέου από τον Τσίπρα: «Αυτό είναι ύβρις»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Ανδρουλάκης: Αδόκιμη η σύγκριση που έκανε ο Τσίπρας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άδωνις Γεωργιάδης: Μέχρι και μαθήματα φωνητικής έκανε ο Τσίπρας για να μοιάζει στον Ανδρέα



    ΣΧΟΛΙΑ