• Top Stories

    Υπάτιος Πατμάνογλου – Ασπασία: Μία συνάντηση που “ράγισε” καρδιές (pic)

    • NewsRoom
    Υπάτιος


    Το κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα επισκέφτηκε ο άτυχος Υπάτιος Πατμάνογλου, προκειμένου να συναντήσει την Ασπασία Φατούρου, που πυροβολήθηκε από τον ίδιο τον πατέρα της.

    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο άτυχος άνδρας επισκέφτεται άτομο με κάποιο πρόβλημα, είτε από τροχαίο είτε από οτιδήποτε άλλο, το οποίο μπορεί να σταθεί ικανό να “αφαιρέσει” τη ζωή του. Μετά τον άδικο θάνατο της οικογένειάς του, η ευαισθητοποίηση του είναι τεράστια, σε ότι αφορά τέτοια θέματα.

    Πήγε, λοιπόν, να δώσει ψυχική δύναμη στην Ασπασία, να μιλήσει με την μητέρα της και να μοιράσει απλόχερα ελπίδα. Μάλιστα, μίλησαν για αρκετή ώρα οι δυό τους, μοιράστηκαν την δραματική ιστορία τους ο ένας στον άλλον και μάλιστα ο Υπάτιος τους αφιέρωσε τα λόγια και τις συμβουλές του πνευματικού του, τον οποίο ακούει πιστά έπειτα από τον χαμό της γυναίκας και του παιδιού του.

    Μάλιστα, έβγαλε και φωτογραφία με την Ασπασία, με την μητέρα της οποίας, Σπυριδούλα, να μην παραλείπτει να την αναρτήσει στο Facebook και να ευχαριστεί δημόσια τον Υπάτιο. «Απλά υποκλίνεσαι στο μεγαλείο της ψυχής του»…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο συνταξιούχος της οργής και ο Πρωθυπουργός της σιωπής (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παράνομες οι περικοπές συντάξεων από το Ελεγκτικό Συνέδριο – Αδιάφορα σφυρίζει η Κυβέρνηση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στα «κάγκελα» γιατροί, φυσιοθεραπευτές και φαρμακοποιοί για την αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ