Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Γεωργιάδης: «Μπροστά στην μάσα και στην καρέκλα, η ιδεολογία πήγε περίπατο»

Γεωργιάδης: Χωρίς λόγο η απεργία στην εστίαση-Δώσαμε συνολικά 290 εκατομμύρια

Άδωνις Γεωργιάδης

Εντύπωση προκάλεσε η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Alpha. Μάλιστα, μερικές ατάκες του, δημιούργησαν απορίες και ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα μπορούσε να αφήσει το γεγονός ασχολίαστο.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ίδιου σταθμού, προσέδωσε διάφορους χαρακτηρισμούς στον τον πρωθυπουργό της χώρας: «Με την φράση του Τσίπρα “κυκλοφορώ στην Αθήνα και βλέπω χαρούμενα πρόσωπα”, δεν ξέρω πόσοι άντεξαν να μην σπάσουν την τηλεόραση, παρόμοιος ψεύτης στο Μαξίμου δεν έχει υπάρξει».

Και συνέχισε: «Οι επικοινωνιολόγοι του κ. Τσίπρα δεν έπρεπε να τον αφήσουν να βγει. Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να φτιάξει ένα επιχείρημα. Είναι προφανώς ένα μεγάλο ψέμα. Και τον Σεπτέμβριο του 2015 για ένα παράλληλο πρόγραμμα μιλούσε. Ο κ. Τσίπρας τον Σεπτέμβριο του 2015 “έκλεψε” το αποτέλεσμα. Κορόιδεψε τους πολιτικούς αρχηγούς. Είναι ένας πολιτικός απατεώνας.

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ και την εξουσία, σχολίασε το εξής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθήσει να μείνει στην εξουσία. Περνάνε τέλεια! Χαζοί είναι να φύγουνε; Μπροστά στην καρέκλα και στην μάσα η ιδεολογία πήγε περίπατο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η αντιπολίτευση «καρφώνει» τον Αλέξη Τσίπρα: Πού είδε χαρούμενα πρόσωπα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Μητσοτάκης για Τσίπρα: Υποτιμά προκλητικά τη νοημοσύνη των πολιτών

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Αλ. Τσίπρας στον Alpha: Υποκρισία τα περί Θάνου, «καλές πωλήσεις» στον Γ. Βαρουφάκη!