Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Γεωργιάδης για Noor 1: Την υπόθεση θα κρίνει η ανεξάρτητη δικαιοσύνη

Άδωνις Γεωργιάδης

Άδωνις Γεωργιάδης

Την άποψη ότι την υπόθεση του Noor 1 που θα συζητηθεί το απόγευμα της Δευτέρας στη Βουλή «θα την κρίνει η ανεξάρτητη δικαιοσύνη και όχι ο κ. Καμμένος και όχι ο κ. Κοντονής» εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Οι συνομιλίες Καμμένου – Γιαννουσάκη επιβεβαιώνονται και από την ανακοίνωση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης. «Ο Καμμένος έστειλε νύχτα στις φυλακές Αυλώνα την Εισαγγελέα και την Γραμματέα της με στόχο να ενοχοποιηθεί ο κ. Μαρινάκης από τον Γιαννουσάκη. Αυτό που ήθελε ήταν να μην πάρει ο κ. Μαρινάκης τον ΔΟΛ για να καταλήξει στον κ. Σαββίδη» συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, η υπόθεση δεν πρόκειται για θέμα Μαρινάκη, αλλά για θέμα Δημοκρατίας. «Αν ο κ Μαρινάτης είχε θέμα με το Νoor 1 αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη όχι ο κ. Καμμένος και ο κ. Κοντονής, αυτή είναι η θέση της ΝΔ» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εκλογές εντός 2018 «βλέπει» ο Άδωνις Γεωργιάδης – Τι είπε για την υπόθεση Noor1

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εμπλοκή Καμμένου στην υπόθεση Noor 1. Πλήθος ερωτημάτων

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποτάμι για υπόθεση Noor1: Η κυβέρνηση είναι βαρύτατα εκτεθειμένη