Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Γαλλικός Τύπος για επίθεση στο Παρίσι: «Πλέον υπάρχει παντού κίνδυνος» (pics)

Παρίσι

Μια ημέρα μετά την νέα επίθεση στο Παρίσι, σύσσωμος ο Γαλλικός Τύπος μιλάει με διαφορετικά λόγια, αλλά βγάζει το ίδιο νόημα: Πλέον, ο κίνδυνος κρύβεται παντού, η απειλή για νέες επιθέσεις δεν θα πάψει να υπάρχει και ο φόβος θα βρίσκεται πάντα στο μυαλό των Γάλλων πολιτών.

Η εφημερία “Le Figaro” λέει τα εξής: “Η τρομοκρατία χτύπησε ξανά το κέντρο του Παρισιού. Η ανάσα της τρομοκρατίας σκόρπισε πάλι τον θάνατο στο άκρως συμβολικό σημείο της πόλης, τα Ηλύσια Πεδία. Η βαρβαρότητα έπληξε εκ νέου την πρωτεύουσα στην καρδιά της”.

Τα ίδια πάνω κάτω λέει και η “Le Parisien” που κάνει αναφορές στις ομάδες ανθρώπων που στοχεύουν οι δράστες: “Στόχος είναι η αστυνομία, ο στρατός, οι ιερείς, οι Εβραίοι, οι δημοσιογράφοι, οι νέοι σε συναυλίες…Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι τίποτα άλλο, από δολοφόνοι”.

Τέλος, η εφημερίδα “Aujourd’hui” αναφέρει: “Μετά τον Λούβρο, το αεροδρόμιο Ορλί, τώρα σειρά είχαν τα Ηλύσια Πεδία. Η καλύτερη απάντηση στους τρομοκράτες και τζιχαντιστές είναι η εθνική ενότητα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγκλονιστικό video-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης στο Παρίσι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗ: Ο Τσίπρας ετοιμάζεται να κάνει τη μεγαλύτερη ιδιωτικοποίηση του αιώνα: Τη ΔΕΗ!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άγριος πόλεμος στον Ελλάκτωρα. O Καλλιτσάντσης λέει στον Κούτρα να φύγει τώρα. Μπόμπολας και Θεοδωρίδης τα πρόσωπα-κλειδιά