• Πολιτική

    Γαλλικός Τύπος για επίθεση στο Παρίσι: «Πλέον υπάρχει παντού κίνδυνος» (pics)

    • NewsRoom
    Παρίσι


    Μια ημέρα μετά την νέα επίθεση στο Παρίσι, σύσσωμος ο Γαλλικός Τύπος μιλάει με διαφορετικά λόγια, αλλά βγάζει το ίδιο νόημα: Πλέον, ο κίνδυνος κρύβεται παντού, η απειλή για νέες επιθέσεις δεν θα πάψει να υπάρχει και ο φόβος θα βρίσκεται πάντα στο μυαλό των Γάλλων πολιτών.

    Η εφημερία “Le Figaro” λέει τα εξής: “Η τρομοκρατία χτύπησε ξανά το κέντρο του Παρισιού. Η ανάσα της τρομοκρατίας σκόρπισε πάλι τον θάνατο στο άκρως συμβολικό σημείο της πόλης, τα Ηλύσια Πεδία. Η βαρβαρότητα έπληξε εκ νέου την πρωτεύουσα στην καρδιά της”.

    Τα ίδια πάνω κάτω λέει και η “Le Parisien” που κάνει αναφορές στις ομάδες ανθρώπων που στοχεύουν οι δράστες: “Στόχος είναι η αστυνομία, ο στρατός, οι ιερείς, οι Εβραίοι, οι δημοσιογράφοι, οι νέοι σε συναυλίες…Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι τίποτα άλλο, από δολοφόνοι”.

    Τέλος, η εφημερίδα “Aujourd’hui” αναφέρει: “Μετά τον Λούβρο, το αεροδρόμιο Ορλί, τώρα σειρά είχαν τα Ηλύσια Πεδία. Η καλύτερη απάντηση στους τρομοκράτες και τζιχαντιστές είναι η εθνική ενότητα”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγκλονιστικό video-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης στο Παρίσι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗ: Ο Τσίπρας ετοιμάζεται να κάνει τη μεγαλύτερη ιδιωτικοποίηση του αιώνα: Τη ΔΕΗ!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άγριος πόλεμος στον Ελλάκτωρα. O Καλλιτσάντσης λέει στον Κούτρα να φύγει τώρα. Μπόμπολας και Θεοδωρίδης τα πρόσωπα-κλειδιά



    ΣΧΟΛΙΑ