• Top Stories

    Αισιόδοξος ο Τσίπρας για το Eurogroup: «Στο τέλος κερδίζουν οι καλοί»

    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας


    Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με το Eurogroup, την ώρα που αποχωρούσε από το συνεδριακό κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, μετά την ολοκλήρωση της 3ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

    Σε ερώτηση του ΑΠΕ για το πως πάνε τα πράγματα, ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Στο τέλος κερδίζουν οι καλοί»!

    Κατά τη διάρκεια της Τριμερούς συνάντησης η σκέψη ήταν στο Eurogroup. Μάλιστα, μέχρι να προσέλθει ο Έλληνας πρωθυπουργός στην αίθουσα για την υπογραφή της κοινής «Διακήρυξης της Θεσσαλονίκης» ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου σχολίασαν πως ίσως είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες γι΄ αυτό το θέμα.

    Ο Νίκος Αναστασιάδης είπε, με τον τρόπο του, ίσως μέχρι το τέλος του χρόνου που θα γίνει η 4η Τριμερής στην Κύπρο ο Αλέξης Τσίπρας πετύχει τη λύση που θέλει. Λίγη ώρα αργότερα στο γεύμα εργασίας οι δυο τους εξέφρασαν την ευχή και την επιθυμία η επόμενη Σύνοδος να βρει την Κύπρο επανενωμένη, μέσα από μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποκάλυψη Σόιμπλε: Είχαμε συμφωνία εδώ και 3 εβδομάδες, αλλά η Αθήνα ήθελε χρόνο για επικοινωνιακούς λόγους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία στο Eurogroup «έβγαλε» το EuroWorking Group – Αισιόδοξος ο Τσακαλώτος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Περιπέτεια στον αέρα για τον Αλέξη Τσίπρα – Μετ’ εμποδίων η άφιξη στη Θεσσαλονίκη



    ΣΧΟΛΙΑ