Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΕΣΗΕΑ: «Να γίνει σεβαστή η απόφαση της Δικαιοσύνης»

ΕΣΗΕΑ

Ανακοίνωση με κεντρικό δέκτη τις Τράπεζες, εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ, σύμφωνα με την οποία τις καλεί να σεβαστούν την απόφαση της Δικαιοσύνης όσον αφορά τον ΔΟΛ, να έχουν τον οικονομικό έλεγχο του και να την υπερασπιστούν απέναντι σε όποιον αντιτεθεί.

«Η λειτουργία της επιχείρησης κατά τη διάρκεια της ειδικής εκκαθάρισης αποτελεί βασική υποχρέωση του διορισθέντος ειδικού διαχειριστή και όχι ζήτημα αναγόμενο στη διακριτική του ευχέρεια» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Έτσι, συνεχίζει, εξασφαλίζεται και υπηρετείται ο πλουραλισμός και η ενημέρωση, όταν οι για μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι, με την δουλειά και την κυκλοφορία των εφημερίδων, κατάφεραν να εξασφαλίσουν στο ακέραιο την αξία του περουσιακού στοιχείου του ΔΟΛ.

Η ΕΣΗΕΑ τελειώνει την ανακοίνωσή της τονίζοντας ότι οι εξελίξεις στον ΔΟΛ θα παρακολουθούνται και ότι θα υπάρχει προσπάθεια με κάθε θεμιτό τρόπο να υπερασπίζονται η νομιμότητα, η ενημέρωση και φυσικά οι εργαζόμενοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αιμίλιος Λιάτσος: Η επαγγελματική πτώση, το πρόβλημα υγείας και τα 2 εκατ. χρέη στο Δημόσιο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Καραμούζης: Δάνεια συνολικού ύψους 100 δισ. ευρώ στην Ελλάδα βρίσκονται στο «κόκκινο»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Trastor: Αγόρασε ιστορικό ακίνητο στην πλατεία Συντάγματος έναντι 1,57 εκατ. ευρώ