Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ρ. Τ. Ερντογάν: Θέλουμε τις οικονομικές σχέσεις Τουρκίας – ΕΕ, θα επανεξετάσουμε τις πολιτικές

Ερντογάν

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πρόεδρος της Τουρκίας

Να διατηρήσεις τις οικονομικές σχέσεις μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας, αλλά να επανεξετάσει τις σχέσεις σε πολιτικό επίπεδο επιθυμεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η συζήτηση όμως αυτή θα μπορούσε να γίνει μετά το δημοψήφισμα, τόνισε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο CNN Türk, ο Τούρκος ηγέτης.

Ο κ. Ερντογάν επισήμανε ότι τα πάντα, στις σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρώπη, θα επανεξεταστούν μετά το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου για τη συνταγματική αναθεώρηση.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σημείωσε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες δίνουν άδεια σε εκδηλώσεις υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα, την ώρα που απαγορεύουν σε Τούρκους αξιωματούχους να συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις των υποστηρικτών του «ναι».

Ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους επανέλαβε τις κατηγορίες ότι η Γερμανία υποστηρίζει την τρομοκρατία και τόνισε ότι δεν σκόπευε να επισκεφθεί την χώρα αυτή πριν από το δημοψήφισμα σε αντίθεση με όσα μετέδωσαν πρόσφατα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τουρκία: Η Ελλάδα να πει πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά στο τέμενος Βαγιαζήτ (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Γιούνκερ προειδοποιεί: Η Τουρκία να ξεχάσει την ΕΕ αν επαναφέρει τη θανατική ποινή

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γκάμπριελ: Πιο απίθανη παρά ποτέ η ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ