Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Επίθεση Πολάκη στον ΣΚΑΪ για τις φωτιές: «Ξεφτίλες, το οργανωμένο σχέδιο ανωμαλίας θα πάει άπατο»

ΝΔ σε Πολάκη: Είσαι υπηρέτης της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας

Παύλος Πολάκης

Εκνευρισμένος από την ενημέρωση για τις πυρκαγιές είναι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος αποφάσισε να επιτεθεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο οποίος μεταδίδει νέα από το μέτωπο των πυρκαγιών.

Ο κ. Πολάκης, ο οποίος δεν είδε με καλό μάτι την συνεχιζόμενη κριτική για την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού και τις καταγγελίες των πολιτών, θεώρησε πως ο τηλεοπτικός σταθμός επιθυμεί να υπάρχουν θύματα για να πλήξει την κυβέρνηση!

Μάλιστα, πέρα από τις ύβρεις, φτάνει στο σημείο να υπονοεί πως ο τηλεοπτικός σταθμός συμμετέχει σε ένα «οργανωμένο σχέδιο ανωμαλίας» με κύριο όπλο τις μεγάλες πυρκαγιές.

Αναλυτικά η νέα προκλητική δήλωση του Παύλου Πολάκη:

«Ανησυχεί ο Σκαι που δεν υπάρχουν θύματα από τη φωτιά και όλο παίρνει τηλέφωνο τον υποδιοικητή που είναι στο μέτωπο μαζί με τα πληρώματα των ασθενοφόρων να μάθει αν υπάρχει κάποιο!!!!!!!

Το ΞΕΦΤΙΛΕΣ είναι πλέον επιεικής όρος για να περιγράψει τον τρόπο που καλύπτουν τις φωτιές!!!

Οι φωτιές θα σβήσουν ,το οργανωμένο σχέδιο ανωμαλίας θα πάει ΑΠΑΤΟ άλλη μια φορά …..όση τηλεοπτική “προβολή” κι αν έχει !!!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βασίλης Κικίλιας: Η ανικανότητα της κυβέρνησης δεν κρύβεται πίσω από θεωρίες συνωμοσίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ελλάδα καίγεται και η κυβέρνηση παρακολουθεί κάνοντας… ηλιοθεραπεία

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ: Κατάρρευση των ψευδαισθήσεων μετά τα δύο χρόνια Μνημόνιο με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ