• First Top Stories

    Επέστρεψε στο εργοστάσιο των Πλαστικών Κρήτης ο Μ. Λεμπιδάκης-Τι είπε στους εργαζομένους

    • NewsRoom
    Μιχάλης Λεμπιδάκης


    Χαμογελαστός αλλά και δυνατός εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης στα Πλαστικά Κρήτης ο Μιχάλης Λεμπιδάκης που προς έκπληξη όλων έδωσε σήμερα το παρόν στο φυσικό του χώρο εκεί που ανδρώθηκε και μεγαλούργησε για να πάρει και ο ίδιος δύναμη !

    Είχε μια καλή κουβέντα να πει για όλους και όταν ρωτήθηκε πόσο δύσκολοι ήταν αυτοί οι μήνες είπε πως ήταν εφιαλτικοί ειδικά για το μυαλό! Ρωτήθηκε και για την αστυνομία και τόνισε πως εκείνος που ξέρει και έζησε από μέσα την εικόνα της αστυνομικής επιχείρησης ξέρει με πόσο επαγγελματικό τρόπο και ευσυνειδησία έδρασαν οι αστυνομικοί και τους ευχαρίστησε για αυτό.

    Τέλος, σύμφωνα με το cretalive ένοιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν μαζί του στο εργοστάσιο και ζήτησε από τους υπαλλήλους να τους κεράσουν φυσικό χυμό και να πάρουν κι εκείνη μέρος στη μικρή γιορτή υποδοχής που του είχαν ετοιμάσει οι εργαζόμενοι!

    Επίσης με απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και της διοίκησης του Χρηματιστηρίου Αθηνών επανέρχεται στο ταμπλό του Χ.Α. από σήμερα 3 Οκτωβρίου η μετοχή της Πλαστικά Κρήτης, μετά τη θετική εξέλιξη στην απαγωγή του κ. Μιχάλη Λεμπιδάκη, διευθύνοντος συμβούλου της εισηγμένης εταιρείας.

    Η «Πλαστικά Κρήτης» ήταν σε αναστολή διαπραγμάτευσης από τα μέσα Μαρτίου του 2017, όταν και έγινε γνωστή η απαγωγή του επιχειρηματία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο ρόλος της 16χρονης στην απαγωγή Λεμπιδάκη – Την έμπλεξε ο πατέρας της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το κρησφύγετο των απαγωγέων του Λεμπιδάκη – Σοκάρει η κατάθεση του επιχειρηματία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτοί είναι οι αστυνομικοί που έσωσαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη



    ΣΧΟΛΙΑ