Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

«Ντου» Πιτσιλή στη ΔΟΥ Ηρακλείου Κρήτης

ΑΑΔΕ

Γιώργος Πιτσιλής. Διοικητής της ανεξάρτητης Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων

Ντου στη ΔΟΥ Ηρακλείου Κρήτης πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής, σύμφωνα με το e-kriti.gr.

Οι υπάλληλοι είδαν τον διοικητή να μπαίνει στο κτήριο της Λεωφόρου Κνωσού, συνοδευόμενος από δύο αστυνομικούς, λίγο πριν της 11 το πρωί, ενώ το πρόγραμμά του προέβλεπε προγραμματισμένη επίσκεψη στη Ρόδο.

Ο κ. Πιτσιλής δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στο ekriti.gr, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι σε λίγα λεπτά, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο γραφείο του Προισταμένου κ. Μανώλη Ρολάκη, παρουσία και των εργαζομένων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σκοπός της επίσκεψης Πιτσιλή είναι ο καλύτερος συντονισμός της υπηρεσίας ενόψει κορύφωσης της τουριστικής κίνησης, καθώς η Κρήτη παρουσιάζει μεγάλη οικονομική «αιμορραγία» λόγω φοροδιαφυγής, την ώρα πάντως, που η ΔΟΥ Ηρακλείου εμφανίζει καλή πορεία εσόδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φοροδιαφυγή-μαμούθ! Εταιρεία απέκρυψε 2 εκατ. ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο 1 εκ. ευρώ έβγαλαν έλεγχοι σε 3 πρώην μονάδες ΙΚΑ: Έγραφαν μέχρι και επίδομα τοκετού σε άνδρες!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πληθώρα λουκέτων μοιράζει η ΑΑΔΕ σε Μύκονο, Σπέτσες και Χαλκιδική