• Top Stories

    Αιχμηρός Άδωνις Γεωργιάδης: Το επόμενο Survivor να γίνει στο Ελληνικό!

    • NewsRoom
    Γεωργιάδης: Χωρίς λόγο η απεργία στην εστίαση-Δώσαμε συνολικά 290 εκατομμύρια

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) Άδωνις Γεωργιάδης, ορμώμενος από τις εξελίξεις στο Ελληνικό, προχώρησε σε μια αιχμηρή ανάρτηση στο προφίλ του στο Twitter.

    Ο κ. Γεωργιάδης, μέσω της ανάρτησής του, πρότεινε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ να εξετάσει το ενδεχόμενο να διεξαχθεί το επόμενο Survivor στο «δάσος του Ελληνικού» αντί να τρέχουμε στον Άγιο Δομίνικο!

    Δείτε την ανάρτησή του:

    Υπενθυμίζεται σε αυτό το σημείο ότι το Δασαρχείο Πειραιά, πρόσφατα χαρακτήρισε ως δασική έκταση 37 στρέμματα του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό επί συνόλου 6.200 στρεμμάτων. Στην απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια, και υπογράφει ο Δασάρχης Πειραιά Πέτρος Σακκάς, αναφέρεται ότι τμήμα περίπου 37 στρεμμάτων του Ελληνικού αποτελεί δασική έκταση, εκ των οποίων γύρω στα 15 στρέμματα αφορούν στο παραλιακό μέτωπο του Αγίου Κοσμά.

    Πηγές, πάντως, πλησίον του ΤΑΙΠΕΔ επικαλούνται τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που δεν θεωρεί ότι η έκταση είναι δασική, διαβεβαιώνοντας ότι θα γίνουν όλα τα νομικά βήματα για την προστασία της επένδυσης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Είναι επικίνδυνος; Ο Δασάρχης Πειραιά Πέτρος Σακκάς θεωρεί ότι το Ελληνικό είναι δάσος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Πώς ένας 22χρονος με 10 δολάρια σταμάτησε καταλάθος την κυβερνοεπίθεση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση τιμωρεί με συστηματική εμμονή τους ελεύθερους επαγγελματίες



    ΣΧΟΛΙΑ