• Top Stories

    Δραματικές εξελίξεις στην απαγωγή Λεμπιδάκη: Οι απαγωγείς έστειλαν μήνυμα χωρίς απόδειξη ζωής του επιχειρηματία

    Μιχάλης Λεμπιδάκης

    Μιχάλης Λεμπιδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Πλαστικά Κρήτης


    Με τους συγγενείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη επικοινώνησαν οι απαγωγείς του, μια εβδομάδα μετά την επιστολή της οικογένειας του επιχειρηματία στην οποία ανακοίνωνε την διακοπή των διαπραγματεύσεων.

    Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, στο μήνυμα οι απαγωγείς έγραψαν μόνο τη φράση «είμαστε εδώ» χωρίς να δώσουν σημάδια ζωής του επιχειρηματία. Για τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ η κίνηση αυτή χαρακτηρίσθηκε ως ένα σημαντικό βήμα για την επανεκκίνηση της διαπραγμάτευσης με τελικό στόχο την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

    Πριν από αυτό το μήνυμα, οι απαγωγείς είχαν στείλει στην οικογένεια του επιχειρηματία, βίντεο 30 δευτερολέπτων, στο οποίο ο Μιχάλης Λεμπιδάκης εκτός από το να διαβεβαιώσει τους συγγενείς του για την κατάσταση της υγείας του, έκανε αναφορές και στον Εμμανουέλ Μακρόν προκειμένου οι απαγωγείς έτσι να δείξουν ότι οι εικόνες ήταν πρόσφατες.

    Μετά την αποστολή του βίντεο, οι απαγωγείς επικοινώνησαν με την οικογένεια Λεμπιδάκη 20 ημέρες αργότερα και ζήτησαν 70 εκατ. ευρώ. Όταν η οικογένεια του επιχειρηματία απάντησε, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ότι αδυνατεί να συγκεντρώσει το ποσό τότε εστάλη το τελευταίο sms στο οποίο οι απαγωγείς έγραφαν: «Εάν δεν βρείτε τα λεφτά, χάνετε εσείς, χάσαμε κι εμείς».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το τελευταίο μήνυμα των απαγωγέων Λεμπιδάκη: Θέλουμε 70 εκατομμύρια ευρώ (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο κρητικός επιχειρηματίας με περιουσία 52,6 εκατ. ευρώ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση Λεμπιδάκη: Σταματά τις διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς η οικογένεια

     



    ΣΧΟΛΙΑ