Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Ποιο το άλλοθι που δήλωσε ο πατέρας (video)

Μια νέα εξέλιξη στο αστυνομικό θρίλερ της δολοφονίας της 32χρονης  Δώρας Ζέμπερη γράφτηκε το βράδυ της Δευτέρας, με τον δικηγόρο του πατέρα της άτυχης  εφοριακού, Κωνσταντίνο Ζέμπερη, να παρουσιάζεται στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για να παρουσιάσει νέα στοιχεία.

Ο δικηγόρος του κ. Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στις κάμερες, δήλωσε πως ο πελάτης του βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και πως κατά την αρχική του κατάθεση προέβη σε ένα λάθος. Όπως ανέφερε, ο πατέρας της Δώρας πέρασε πράγματι από το νεκροταφείο, όχι όμως την ώρα του εγκλήματος, αλλά οκτώ ώρες αργότερα.

Ωστόσο, όπως υποστήριξε ο δικηγόρος, εξαιτίας της σύγχυσής του για τον άδικο χαμό της κόρης του, έκανε λάθος αναφορικά με τις ώρες που βρέθηκε στην περιοχή του νεκροταφείου. Όπως είπε, στις 17:15 (ώρα κατά την οποία υπολογίζεται ότι έγινε το έγκλημα), ο πατέρας βρισκόταν με το ταξί του στην περιοχή του Ζωγράφου.

«Και να ήθελε, δεν μπορούσε να βρίσκεται στο νεκροταφείο την ώρα του εγκλήματος» προσέθεσε επίσης, λέγοντας ότι το ταξί φαίνεται πώς βρίσκεται στις 20:56 στην οδό Τραλλέων και Ηρακλείου. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον πατέρα» επέμεινε, λέγοντας ότι όλα τα στοιχεία με τις κινήσεις του ταξί που οδηγούσε ο κ. Ζέμπερης, είναι καταγεγραμμένα στο GPS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πηγές ΕΛ.ΑΣ για δολοφονία 32χρονης: Κανένα νέο στοιχείο από την κατάθεση του πατέρα