Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Δημήτρης Καμμένος: «Από 1η Ιανουαριου του 2019 η ισχύς των μέτρων»

Δημήτρης Καμμένος

Ο Δημήτρης Καμμένος, μετά την ενημέρωση που είχαν την Πέμπτη οι βουλευτές των ΑΝΕΛ από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Έφη Αχτσιόγλου, μίλησε για την μείωση του αφορολογήτου -κοντά στις 6.000 ευρώ- και την περικοπή των συντάξεων σε 900.000 άτομα, με πρώτους τους ασφαλισμένους του ΤΕΒΕ, μετά του δημοσίου και τέλος του ΙΚΑ.

Έπειτα, δήλωσε πως πλέον οι διαπραγματεύσεις στρέφονται στις εργασιακές σχέσεις και πως ολα τα μέτρα και όλα τα συσχετιζόμενα με το χρέος, θα μπουν σε ένα νέο πακέτο συμφωνίας. Πάντως, αρνήθηκε το μνημόνιο, «καθώς δεν υπάρχει νέα δανειακή σύμβαση».

Σε ότι αφορά τα μέτρα, είπε ότι θα έχουν ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2019 και ότι «έχει συμφωνηθεί η διατήρηση των πλεονασμάτων στο ύψος του 3,5% για τρία έτη μετά το 2018».

Τέλος, τόνισε ότι συμφωνεί με τον Πάνο Σκουρλέτη για τη συμμετοχή του δημοσίου στη ΔΕΗ, ζητώντας όμως ενημέρωση από τον αρμόδιο υπουργό Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη, σε καθιερωμένη συνάντησή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αγωνία στην Κρήτη: Απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στην Κρήτη: Χωρίς κανένα στοιχείο οι Αρχές – Περιμένουν «απόδειξη ζωής» του επιχειρηματία

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Οικονόμου: Θα μπορέσει να σώσει την Ocean Rig; Τι εκτιμούν οι αναλυτές