Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Χρηστίδης: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν επικίνδυνα  και ανιστόρητα παιγνίδια διχασμού των Ελλήνων

Χρηστίδης

Παύλος Χρηστίδης

«Όσοι δεν έχουν ιδέες για το σήμερα, συγκρούονται μόνο για το χθες. Είναι αρκετοί και από διαφορετικές κατευθύνσεις, όσοι θέλουν οι Έλληνες, να ξαναζήσουν έναν ακόμη διχασμό. Ή η Ελλάδα θα βυθιστεί σε αυτόν ή θα προχωρήσει μπροστά» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.

«Είναι άνθρωποι κάθε γενιάς: παλιότεροι που βίωσαν την ιστορία και πίστεψαν στην εθνική συμφιλίωση, νεότεροι που αγωνίζονται για την ζωή τους και πιστεύουν σε μια νέα εθνική αυτοπεποίθηση. Στην περίοδο κατάχρησης του παρελθόντος, είμαι με αυτούς που ονειρεύονται το μέλλον» τονίζει.

Ασκώντας έντονη κριτική σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζει: «Η ανυπαρξία επιχειρημάτων και λύσεων για τα προβλήματα της χώρας και των πολιτών ωθεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τους υπουργούς του να επιχειρούν επικίνδυνα  και ανιστόρητα παιγνίδια διχασμού των Ελλήνων και μάλιστα με όρους παρελθόντος .

Δυστυχώς και η ΝΔ ακολουθεί και συμμετέχει στους κυβερνητικούς αντιπερισπασμούς, αποδεχόμενη αυτές τις λογικές.

Το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη που κάναμε πράξη την εθνική συμφιλίωση στην χώρα, δεν θα επιτρέψουμε την επαναφορά στο κλίμα του εμφυλίου πολέμου.

Τέλος, Δεν δικαιούνται να μιλούν για αξίες όσοι έστηναν θεατρικά λαϊκά δικαστήρια και σήμερα στρογγυλοκάθονται στην καρέκλα του υπουργού αγκαζέ με τους εθνολαικιστες ΑΝΕΛ, κάνοντας επαναστατική γυμναστική με επιστολές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γεννηματά: Το μοναδικό σχέδιο κατά της χώρας είναι η χωρίς σχέδιο διακυβέρνηση του κ.Τσίπρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο Petrobras: Κατηγορείται ο Κωνσταντίνος Κοτρωνάκης για δωροδοκία

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Ευρωπαϊκές μετοχές: Το δυναμικό comeback