• Top Stories

    Χωρίς δίπλωμα ο αρραβωνιαστικός της εγκύου στην Εύβοια;

    • NewsRoom
    έγκυος


    Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η τοπική κοινωνία της Έξω Παναγίτσας στην Εύβοια, μετά τον θάνατο εγκύου από την απροσεξία του αρραβωνιαστικού της.

    Σήμερα ο 31χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

    Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στην οδό Μέντας, με θύμα την 31χρονη Μαρία Παπαϊωάννου η οποία ήταν 6 μηνών έγκυος. Το συμβάν έγινε στη πυλωτή του σπιτιού που διέμενε η 31χρονη με τον 30χρονο Χαλκιδέο αρραβωνιαστικό της.

    Αρχικά, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η 31χρονη καθόταν σε μια καρέκλα από την οποία έπεσε και τραυματίστηκε θανάσιμα. Αργότερα όμως ο 30χρονος αρραβωνιαστικός της αποκάλυψε την αλήθεια στους αστυνομικούς. Έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο αλλά δεν την είδε που καθόταν στη καρέκλα πίσω από το όχημα, με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την σκοτώσει.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος δεν είχε δίπλωμα.

    Σύμφωνα με την πρώην δημοτική σύμβουλο του δήμου Χαλκιδέων Ελένη Αϊδίνη, η οποία μίλησε στο eviatop.blogspot.gr, «γυρω στις 12 το μεσημέρι άκουσα ένα δυνατό σπινιάρισμα και μία κραυγή. Κατέβηκα από το σπίτι και αντίκρισα την άτυχη 31χρονη πεσμένη στο έδαφος.

    Τηλεφώνησα εγώ στο ΕΚΑΒ αφού η οικογένειά της είχε υποστεί σοκ και άλλοι προσπαθούσαν να τη συνεφέρουν, άλλοι φώναζαν… Στο ΕΚΑΒ τηλεφώνησα τρεις φορές και το ασθενοφόρο έφθασε μετά από τρία τέταρτα. Η κοπέλα όμως ήδη είχε πεθάνει.  Έπιασα το σφυγμό της. Δεν είχε… Και είχε αρχίσει να μελανιάζει…”

    Πηγή: eviazoom.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρή γυναίκα στην Αθηνών-Κορίνθου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία: Νεκρή 31χρονη έγκυος σε περίεργο δυστύχημα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα εξέλιξη στην τραγωδία: Παρασύρθηκε από τον αρραβωνιαστικό της η 31χρονη έγκυος



    ΣΧΟΛΙΑ