Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Χαμός με διπλή απαγωγή 12χρονης στην Πάτρα

Πάτρα 12χρονη

“Μύλος” με την εξαφάνιση 12χρονου κοριτσιού στην Πάτρα, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να ανησυχεί ιδιαίτερα. Το κοριτσάκι, είχε απαχθεί στις 8 Ιουνίου από την Ακτή Δυμαίων, στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, κάτι που έγινε γνωστό δύο μέρες αργότερα.

Όμως, λίγο μετά, βρέθηκε, παρέα με ένα καροτσάκι, να κυνηγά μία γάτα στο Βλατερό. Αυτή τη φορά, φαίνεται πως πίσω από την δεύτερη απαγωγή, κρύβεται ο πατέρας της, που την πήρε από την Β’ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας όπου και νοσηλευόταν.

Η μικρή Κυριάκοβα Μίνκα, λοιπόν, είναι για ακόμα μία φορά άφαντη. Κατόπιν σχετικής εισαγγελικής εντολής του Εισαγγελέως Πρωτοδικών Πατρών, η κατάσταση είναι κρίσιμη και έπρεπε να δημοσιευθεί. Σύμφωνα με την εντολή: «Η ανήλικη στις 18/6/2017 αφαιρέθηκε από το χώρο της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, στο οποίο νοσηλευόταν κατόπιν εισαγγελικής εντολής, από τον πατέρα της ΚIRYAKOV GEORGI, ο οποίος τέλεσε το αδίκημα αρπαγής ανηλίκου».

Η μικρή Μίνκα, είναι 12 χρονών, με ύψος 1,50 μ. και βάρος 45 κιλά. Έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Ο πατέρας της, είναι 49 χρονών, 1,75 μ., με γκριζόμαυρα μαλλιά.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού», παρακαλεί όποιον έχει κάποια πληροφορία, την παραμικρή, να επικοινωνήσει μαζί του, οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες: Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», email: 116000@hamogelo.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οικογένεια Λεμονή: Νόμιζαν ότι έγιναν Λάτσηδες επειδή πουλούσαν παπούτσια στην κ. Λάτση 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον Φάις και επίσημα η Καλογήρου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παρασκήνιο: O πόλεμος στον Ελλάκτωρα και γιατί ο Λεμονής (Καλογήρου) έφτιαξε νέα εταιρία (οι τράπεζες το ξέρουν;)