Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Aποχωρεί από το ΥΠΟΙΚ ο Τσακαλώτος; Τι αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι

Τσακαλώτος

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος (Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ημερών που αναφέρει ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απομακρύνεται από το Υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο ανασχηματισμού της κυβέρνησης.

Κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν, με χιούμορ, τα δημοσιεύματα που μιλούν για επικείμενη μετακίνηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου από το υπουργείο Οικονομικών.

«Δημοσιεύματα επαναλαμβάνουν μονότονα ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μετακινείται από την οδό Νίκης, όπου και το υπουργείο Οικονομικών. Τα ρεπορτάζ είναι ακριβή μόνο ως προς την… μετακίνηση! Είναι γεγονός ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πρέπει να μετακινηθεί από την Πρέβεζα, όπου κάνει ολιγοήμερες διακοπές, προς την οδό Νίκης για να αναλάβει και πάλι τα καθήκοντά του», αναφέρουν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές.

Οι φήμες  πάντως περί πρόθεσης του πρωθυπουργού να αλλάξει το κυβερνητικό του επιτελείο είναι έντονες. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος δεν απέκλεισε – αλλά ούτε επιβεβαίωσε – το σενάριο ανασχηματισμού. Όπως είπε, είναι στην ευχέρεια του πρωθυπουργού να κάνει ένα τέτοιο βήμα. Πρόσθεσε ότι έχουν όντως γίνει κάποιες συζητήσεις για συγκεκριμένα πρόσωπα, χωρίς να έχει ληφθεί κάποια απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αβραμόπουλος: Νομική υποχρέωση των μελών της ΕΕ η συμμετοχή στη μετεγκατάσταση προσφύγων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επτά πυροσβεστικά οχήματα στέλνει η Ελλάδα στην Αλβανία για τις πυρκαγιές στα χωριά της ελληνικής μειονότητας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καλοκαιρινό «μπουρίνι» για την κυβέρνηση: Αντίστροφη μέτρηση για τα 90 προαπαιτούμενα