Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Απάντηση Μαξίμου στη ΝΔ για Mega-Σαββίδη: Γελάει ο κόσμος με την ανακοίνωσή σας

Σαββίδης

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης στην ΦΑΕ Θεσσαλονίκης για την αποπληρωμή των χρεών του ΠΑΟΚ προς το δημόσιο. Θεσσαλονίκη, Τρίτη 12 Μαΐου 2015. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Απάντηση στην κριτική της Νέας Δημοκρατίας για την εξαγορά του 20% της Τηλέτυπος (Mega) από τον Ιβάν Σαββίδη, μέσω μετοχών που κατείχε η Πήγασος του Φώτη Μπόμπολα, έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου.

Δια πηγών της, η Κυβέρνηση σε άτυπο σχόλιό της, επισημαίνει πως:

«Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έχουν πολύ άγχος και επιμένουν να καταλογίζουν στην κυβέρνηση ευθύνες για επιχειρηματικές συναλλαγές στο χώρο των ΜΜΕ.

Σε λίγο θα μας πουν ότι υπάρχει και ανίερη συμμαχία της κυβέρνησης με τις τράπεζες και τις Ανεξάρτητες Αρχές για να ρίξουμε τον κ. Μητσοτάκη.

Γελάει ο κόσμος.»

Παράλληλα, σε υστερόγραφο, το ίδιο σχόλιο, αναφέρει: «Σχετικά με τις αναφορές του κ. Μητσοτάκη περί πλεονασμάτων, αποδεικνύεται ότι έχει κοντή μνήμη. Διότι ξεχνά ότι ήταν υπουργός της κυβέρνησης που είχε δεσμεύσει τη χώρα με πλεονάσματα 4% μέχρι το 2030!»

Υπενθυμίζεται πως στην πρόσφατη ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία κατηγορούσε την Κυβέρνηση για εμπλοκή στην πώληση των μετοχών, οι οποίες παρά τα μεγάλα χρέη της Πήγασος προς τις τράπεζες, παρέμεναν ελεύθερες προς διαπραγμάτευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΝΔ για Mega-Σαββίδη: Χέρι-χέρι παλιά και νέα διαπλοκή με τις ευλογίες Τσίπρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε το 20% του Mega – Στα 5 εκατ. ευρώ η συμφωνία με τον Φ. Μπόμπολα. Τι λέει η πλευρά Βαρδινογιάννη