Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Antonio Φίλης: Ο 35χρονος άτυχος Έλληνας που μαχαίρωσαν οι τρομοκράτες στο Λονδίνο (pics-video)

Φίλης

Ένα από τα πολλά αθώα άτομα που τραυματίστηκαν -ευτυχώς όχι θανάσιμα- από την τρομοκρατική επίθεση του Λονδίνου, είναι ο Antonio Φίλης, ο Έλληνας 35χρονος ομογενής που βρίσκεται στο Λονδίνο από το 2011.

Έχει σπουδάσει Γεωπόνος – Τεχνολόγος τροφίμων και δουλεύει σε μια εταιρεία της βρετανικής πρωτεύουσας.

Για το περιστατικό της τρομοκρατικής επίθεσης, μίλησε στο LamiaReport.gr ο πατέρας του άτυχου, Γιώργος Φίλης:

«Εμείς αρχικά ενημερωθήκαμε από τη φίλη του και στη συνέχεια μιλήσαμε και με τον ίδιο δυο φορές. Όπως είπαν και οι γιατροί φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο η αγωνία και η δική μου και της μητέρας του είναι μεγάλη γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά…». Αξίζει να αναφερθεί ότι ο πατέρας του Antonio είναι από την Λαμία και η μητέρα του από την Ιταλία.

Μάλιστα, ο 35χρονος Έλληνας, ακούγεται να μιλάει σε ένα βίντεο της Sun. «Ηρθε η αστυνομία εδώ. Με έχουν χτυπήσει, έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει». Από αυτό το βίντεο κατάλαβαν όλοι ότι ανάμεσα στους τραυματίες, βρισκόταν και ένας Έλληνας.

https://www.youtube.com/watch?v=_BTzYXkM-MM

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Video ντοκουμέντο: Οι δράστες της επίθεσης στο Λονδίνολίγο πριν την επίθεση στο Μπόροου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λονδίνο: Τουλάχιστον 20 τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση – Ανάμεσα τους ένας Έλληνας