• Top Stories

    Άδωνις: «Θα γίνει σεισμός όταν αποκαλυφθούν τα νέα μέτρα»

    Άδωνις Γεωργιαδης


    Ηχηρές δηλώσεις πραγματοποίησε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα μέτρα που θα υπάρχουν στην συμφωνία και την ένταση που θα δημιουργηθεί όταν βγουν στο φώς της δημοσιότητας.

    «Σε δυο ημέρες που θα αποκαλυφθούν τα κείμενα της συμφωνίας θα γίνει σεισμός. Θα περιλαμβάνουν ακόμη και μέτρα που θα εφαρμόσουν άμεσα, μέτρα που θα αφορούν το 2017 και το 2018», είπε, μεταξύ άλλων.

    Στη συνέχεια, κατακεραύνωσε τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για τις κινήσεις και τα σχέδια που… δεν έχει, καθώς με αφορμή τις δηλώσεις για τις πανελλήνιες και την κατάργησή τους αλλά και το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση, σχολίασε: «Ο κ. Τσίπρας μέσα σε δυο ημέρες έχει ξεπεράσει στα ψέματα τον ίδιο του τον εαυτό».

    «Ο κ. Τσίπρας και ο Καμένος αποφάσισαν να γδάρουν τους συνταξιούχους, έφεραν τη χειρότερη συμφωνία που υπήρξε ποτέ και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν στα πεζοδρόμια και έκαναν τους ιδεολόγους τώρα θα εξευτελιστούν. Θα ψηφίσουν τα πάντα γιατί το μόνο που τους νοιάζει είναι να μείνουν στις καρέκλες τους να παίρνουν το πεντοχίλιαρο κάθε μήνα», δήλωσε στο τέλος, υπενθυμίζοντας ότι σύσσωμη η ΝΔ είναι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελώντας την μόνη ελπίδα κατά του Αλέξη Τσίπρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γεωπονική: Αδελφός μέλους των Πυρήνων της Φωτιάς ο ένας δράστης της ληστείας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη! Το εισαγγελικό έγγραφο που μπορεί να στείλει πίσω στη φυλακή τον Άκη Τσοχατζόπουλο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αρκετά πια: Να σταλεί τώρα στην εισαγγελέα κ. Ελένη Τουλουπάκη ο φάκελος της οικογένειας Λεμονή (Καλογήρου)



    ΣΧΟΛΙΑ