Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Βίτσας για «τρομο-πακέτα»: Σιγά μη φταίει η Αθήνα αν η Βόρεια Κορέα κάνει πυρηνική δοκιμή

Δημήτρης Βίτσας

Απαντήσεις στα όσα λέγονται για τις ευθύνες των ελληνικών αρχών για την αποστολή των δύο «τρομοπακέτων» σε Γερμανία και Γαλλία προσπάθησε να δώσει το πρωί του Σαββάτου ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, δήλωσε πως «ένα δέμα έφυγε από την Αθήνα και δεν ανιχνεύτηκε αλλά μπήκε και στη Γερμανία και δεν ανιχνεύθηκε. Με αυτή τη λογική σιγά μην έχει την ευθύνη η Ελλάδα αν κάνει η Βόρεια Κορέα πυρηνική δοκιμή. Εμείς πρέπει να δούμε τι κενά υπάρχουν και αν είναι ζήτημα ανθρώπινου και τεχνικού παράγοντα.»

Αναφορικά με τις τουρκικές απειλές για το προσφυγικό, ο κ. Βίτσας  είπε ότι «το προσφυγικό είναι ζήτημα ανθρωπιστικό και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται. Όταν κάποιος το μεταχειρίζεται ως όπλο κάνει πολύ άσχημα. Δεν πρέπει να εκστομίζονται τέτοιες απειλές όταν έχεις μπροστά σου δημοψήφισμα».