• Top Stories

    Συγκινεί ο Νίκος Παππάς για τον θάνατο της μητέρας του: Είμαστε περήφανοι που στόλισες τη ζωή μας

    Νίκος Παππάς

    Νίκος Παππάς, υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης


    Σε πένθος βυθίστηκε ο Νίκος Παππάς, αφού έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα.

    Η κηδεία της Ματίνας Παππά, συζύγου του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Παππά, και μητέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, θα γίνει τη Δευτέρα, στις 4 το απόγευμα στο κοιμητήριο Καισαριανής.

    Με ένα προσωπικό κείμενο, ο Στέλιος, ο Νίκος και ο αδελφός του, Μάριος Παππάς αποχαιρετούν την εκλιπούσα που έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα.

    Το συγκινητικό κείμενο: 

     «Όταν αποχαιρετούμε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο προσπαθούμε να βρούμε τα πιο όμορφα επίθετα. Πώς όμως να χωρέσει η ομορφιά σου μέσα στις λέξεις; Πώς άντεξες όλα σου τα χρόνια τις ανείπωτες δοκιμασίες, από τα χρόνια της δικτατορίας αλλά και στα ύστερα; Μόνο όσοι δεν σε γνώρισαν προσπαθούν να φυλακώσουν σε τυπολατρίες το κάλλος σου. Είμαστε περήφανοι που στόλισες τη ζωή μας με την παρουσία σου. Ο Στέλιος και τα παιδιά σου, ο Νικόλας και ο Μάριος, σου οφείλουμε την αξιοπρέπεια της ζωής που μας χάρισες.

    Όλοι μαζί με συγγενείς, με φίλους/ες, και συντρόφους/σες θα σε χαιρετίσουμε τη Δευτέρα 20/3/2017 ώρα 4:00 μ.μ. στο κοιμητήριο της Καισαριανής

    Αντί για στεφάνια θα ενισχύσουμε την προσπάθεια της Εταιρείας Σπαστικών “ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ” στους λογαριασμούς: Alpha Bank 119-00-2002-008641, Εθνική Τράπεζα Ελλάδος 082-48-0000-13, Πειραιώς 5075-039462-760».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συντάξεις: Αυτά είναι τα νέα ποσά σε Δημόσιο – ΙΚΑ – ΟΑΕΕ (πίνακες)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη κόψη του ξυραφιού τα επιδόματα του κατώτατου μισθού – Ποια κατωχυρώθηκαν ήδη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nέα χρέη – μαμούθ 1,6 δισ. ευρώ και αύξηση των οφειλετών στην εφορία τον Ιανουάριο



    ΣΧΟΛΙΑ