Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Νέα Δημοκρατία: Καταδικάζει την επιχείρηση στοχοποίηση του κόμματος από τους τρομοκράτες

Νέα Δημοκρατία ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την «επιχείρηση στοχοποίησης» του κόμματος και των στελεχών της, μέσω των εκρηκτικών μηχανισμών με αποδέκτες τον Β. Σόιμπλε και τον Π. Τόμσεν.

Οι δύο μηχανισμοί, οι οποίοι στάλθηκαν από την Ελλάδα, έφεραν ως αποστολείς τα ονόματα του Β. Κικίλια και του Άδ. Γεωργιάδη, εκπρόσωπου Τύπου και αντιπροέδρου της Ν.Δ. αντίστοιχα. Την ευθύνη για την αποστολή του μηχανισμού στο υπ. Οικονομικών της Γερμανίας ανέλαβε η οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το δεύτερο κρούσμα αποστολής εκρηκτικού μηχανισμού από την Ελλάδα αναδεικνύει το πολύ σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας, καθώς και μία εξαιρετικά αρνητική εικόνα για τη χώρα.

Επιβάλλεται, να αποδωθούν ευθύνες για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά κάθε άλλη πιθανή τρομοκρατική πράξη.

Σε όσους εμπνεύστηκαν να βάλουν ως αποστολείς στα δυο πακέτα – βόμβες τα ονόματα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας τους λέμε:

Η επιχείρηση στοχοποίησης της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών της θα αποτύχει παταγωδώς, γιατί σύσσωμος ο ελληνικός λαός καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το όνομα «Βασίλης Κικίλιας» είχε ως αποστολέα το πακέτο-βόμβα στον Π. Τόμσεν του ΔΝΤ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα ΕΛΤΑ απαντούν για το δέμα – βόμβα στον Σόιμπλε: Οι έλεγχοι ταχυδρομικών αποστολών γίνονται από άλλη εταιρεία

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έκρηξη παγιδευμένου δέματος με στόχο τον Π. Τόμσεν – Τους Πυρήνες της Φωτιάς υποψιάζεται η Γαλλία (video)