Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο κ. Τσίπρας κάνει την εξεταστική μόνο για εμένα – Θα πω όσα ξέρω για το ΣΥΡΙΖΑ

Άδωνις Γεωργιάδης

Άδωνις Γεωργιάδης

“Ανυπομονώ να γίνει η εξεταστική επιτροπή για την Υγεία”, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης δεν… μάσησε τα λόγια του και συνέχισε λέγοντας: “Ο κ. Τσίπρας κάνει την εξεταστική μόνο για μένα. Αν γίνει, θα αποκαλυφθούν πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ, θα τα πω χαρτί και καλαμάρι. Και τα ξέρω και θα τα αποδείξω”.

Σημειώνουμε ότι θες, ο Αλέξης Τσίπρας έκλεισε με μια “βόμβα” τη δευτερολογία του στη Βουλή, όπου απαντούσε σε επίκαιρη ερώτηση του Βασίλη Λεβέντη για την υγεία. Ο κ. Τσίπρας προανήγγειλε την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στον χώρο της υγείας, λέγοντας: “Θα καταθέσω στην Βουλή αίτημα για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας. Δεν θα μείνει τίποτα κρυφό από τον ήλιο. Και εκεί θα αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και τα χαμογελάκια και οι ψευτομαγκιές όχι από τα τηλεπαράθυρα αλλά εδώ!”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κατρούγκαλος: «Δεν χρειάζονται 180 ψήφοι για τα μέτρα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίτσας για «τρομο-πακέτα»: Σιγά μη φταίει η Αθήνα αν η Βόρεια Κορέα κάνει πυρηνική δοκιμή

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οικογένεια Λεμονή: Τέλος για Καλογήρου σε Mall και Golden Hall. Τα χρέη, το σπίτι στο Μιλάνο και το Liar Jet