• Top Stories

    Χ. Σταϊκούρας: Η κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει τη σημασία του παράγοντα «χρόνου» στην οικονομία

    • NewsRoom
    Μικρότερος ΕΝΦΙΑ, κατά 2,5% - 3% το 2022 – Πρώτη δόση τον Μάρτιο

    Χρήστος Σταϊκούρας. Yπουργός Οικονομικών


    Ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο βουλευτής και τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, αναφορικά με τις προθέσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στα νέα δημοσιονομικά μέτρα. «Η ΝΔ δεν θα γίνει “δεκανίκι” στην κυβερνητική αναποτελεσματικότητα και αποτυχία. Νέα δημοσιονομικά μέτρα δεν θα ψηφίσει», ξεκαθάρισε μιλώντας στην Realnews.

    Όπως ανέφερε ο κ. Σταϊκούρας, πάντως, η Νέα Δημοκρατία θα επιδιώξει στην πορεία την αλλαγή των πτυχών του προγράμματος, κατανοώντας όμως πως τα ψηφισμένα μέτρα από τη βουλή αποτελούν δέσμευση για της χώρας.

    Για το αίτημα του κόμματός του για πρόωρες εκλογές σημειώνει ότι η εξέλιξη της αξιολόγησης και το περιεχόμενό της «δεν αποτελούν το κυρίαρχο επιχείρημα επί του οποίου εδράζεται το αίτημα της ΝΔ για εκλογές», ενώ θέτει το ρητορικό ερώτημα: «Γιατί ακόμη και αν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, η αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης, σε όλα τα πεδία άσκησης πολιτικής, θα εκλείψει;».

    Ο κ. Σταϊκούρας θεωρεί πως η καθυστέρηση, για την οποία κατηγορεί την κυβέρνηση,  αποδεικνύει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την αίσθηση της επίδρασης του παράγοντα “χρόνος” στην οικονομία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εξηγήσεις ζητά η ΝΔ για τις νέες αποκαλύψεις για το ταξίδι του Ν. Παππά στη Βενεζουέλα – Τι απαντά ο ίδιος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ινστιτούτο «Max Planck»: Προτείνουν πρόσληψη έως 1000 Ελλήνων στελεχών στο Δημόσιο, με χρήματα της Κομισιόν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλέξης Τσίπρας: Τα μέτρα θα εφαρμοστούν μόνο αν υπάρχει συμφωνία για το χρέος



    ΣΧΟΛΙΑ