Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Στάθης Ψάλτης: Συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο στην οικογένεια του ηθοποιού

Στάθης Ψάλτης

Στάθης Ψάλτης

Ο αγαπημένος ηθοποιός Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών το μεσημέρι της Παρασκευής (21 Απριλίου 2017), μετά από ενάμιση μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» με καρκίνο στον πνεύμονα.

Μετά την είδηση του θανάτου του, η πολιτική ηγεσία εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του ηθοποιού.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την απώλεια του ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η απώλεια του Στάθη Ψάλτη μας γεμίζει θλίψη. Υπήρξε σπουδαίος ηθοποιός και σπουδαίος άνθρωπος. Χάρισε γέλιο στους Έλληνες και στήριζε τους συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη. Ο καλλιτεχνικός κόσμος από σήμερα είναι φτωχότερος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδία Κονιόρδου στο συλλυπητήριο μήνυμα της ανέφερε για τον θάνατό του: «Ο Στάθης Ψάλτης υπήρξε ένας δημοφιλής ηθοποιός που υπηρέτησε κατά το πλείστον την κωμωδία ψυχαγωγώντας το ευρύ κοινό από το θεατρικό σανίδι, την κινηματογραφική αίθουσα και τις τηλεοπτικές ίντσες. Ήταν αφοσιωμένος στο θεατρικό είδος της Επιθεώρησης όπου με την αιχμή της σάτιρας διασκέδασε γενιές θεατών. Στους οικείους του μεταφέρω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Στην ανακοίνωση της που εξέδωσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη για τον Θάνατο του Στάθη Ψάλτη ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχασε σήμερα την μάχη με τον θάνατο ο αγαπητός σε όλους μας Στάθης Ψάλτης. Ένας ηθοποιός που γέμιζε τα θέατρα, καθώς έκανε τεράστιες επιτυχίες στην επιθεώρηση, ήταν όμως εξαιρετικός και σε δραματικούς ρόλους όπως με την συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά Συμβολαιογράφος στην ΕΡΤ το 1979, και την πρόσφατη εμφάνιση στον ρόλο έκπληξη της παραμάνας, στον Ρωμαίο και Ιουλιέτα σε σκηνοθεσία Δ. Λιγνάδη στο θέατρο Πάνθεον…Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Το γραφείο τύπου του ΚΚΕ, ανέφερε στο μήνυμα του: «Ο Στάθης Ψάλτης υπήρξε ένας ταλαντούχος και ιδιαίτερα δημοφιλής ηθοποιός. Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του Στάθη Ψάλτη».

Σημειώνεται ότι η κηδεία του θα γίνει θα γίνει δημοσία δαπάνη από το δήμο Ζωγράφου, τη Δευτέρα (24 Απριλίου) στις 15:00 στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανείπωτη θλίψη: «Έφυγε» από την ζωή ο ηθοποιός Στάθης Ψάλτης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στάθης Ψάλτης: Το συγκινητικό αντίο της Καίτης Φίνου στον αγαπημένο της φίλο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στάθης Ψάλτης: Οι αξέχαστες ατάκες του ηθοποιού